כללי תמונת מח אדם

• הוסף לסימניות
שונאת לטרטר, אבל...:)
תמונת מח אדם או ציור,
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
החלטת לבקש "אחד אחד"?
מי הבא בתור?....

קבצים מצורפים

• Healt004.JPG
    KB 389.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לדברים ראליים יותר בנושא פנו אלי באישי (זה לא לטלפון....)
הפקת התמונה תוך 3 ימי עסקים :)
תלוי בדרישות הלקוח ונתוני הפציינט המסומן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;583428:
החלטת לבקש "אחד אחד"?
מי הבא בתור?....
כמו שהלקוח מטרטר אותי אחד אחד ככה אני מבקשת...

חברה, תודה. על זה נאמר חברה מסורה...

אני זקוקה לתמונה צבעונית...

• הוסף לסימניות
הנה, העיקר שלא תבלבלי במוח...

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    KB 23.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בבקשה , העלו כאן פעם

קבצים מצורפים

• מוח1.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 15
  • מוח2.jpg
    KB 98.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אוי מדהים איזה תאבון זה עושה לי

• הוסף לסימניות
תודה גדולה! עזרתם לי מאד.

נכתב ע"י חברה;583466:
הנה, העיקר שלא תבלבלי במוח...

אוקי. מהיום אני רק יטרטר את השכל, ו...אני יעדכן גם את הלקוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה