תמונת סטודיו

• הוסף לסימניות
ילד בן שנתיים

קבצים מצורפים

• IMG_1728.jpg
    KB 347.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
טרי?
מתי הספקת?

רק נדמה לי, או שהתמונה צריכה יישור?

• הוסף לסימניות
איך הגעת לעיוות עדשה?
הנה התמונה , עברה יישור.

קבצים מצורפים

• IMG_1728.jpg
    KB 334.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אחלה

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת!

• הוסף לסימניות
קצת יותר אור בפנים ובעיניים וזה היה באמת טוב.

• הוסף לסימניות
קצת יותר אור בפנים והתמונה הייתה נהפכת לשטוחה. ( האמת זה מה שאנחנו רגילים לראות, לא ? )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;787332:
קצת יותר אור בפנים והתמונה הייתה נהפכת לשטוחה. ( האמת זה מה שאנחנו רגילים לראות, לא ? )

תסלח לי, אבל איך אפשר לעשות את התמונה הזו לשטוחה יותר? עם תאורה קדמית נכונה (והדגש הוא על נכונה) זה גם יהיה יותר מחמיא וגם ללא תאורה שטוחה.

• הוסף לסימניות
אני רואה שכל הצלמים פה מבסוטים,
אבל לי באופן אישי מפריע משהו בשיער כאילו צרבו אותו, או סינוורו אותו, או בטח יש לזה מילה ב"צילומית".
אגב, החיוך מאושר, והפוזה נהדרת!

• הוסף לסימניות
אולי גלש טיפה אור מהרקע. (מילון צילומית- עברית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;787365:
אני רואה שכל הצלמים פה מבסוטים,
אבל לי באופן אישי מפריע משהו בשיער כאילו צרבו אותו, או סינוורו אותו, או בטח יש לזה מילה ב"צילומית".
אגב, החיוך מאושר, והפוזה נהדרת!

צילום טוב הוא יותר מאשר פוזה נכונה וחיוך מאושר והסיבה שהצלמים מבסוטים היא ככל הנראה בגלל שהם לא גרפיקאים שמסתכלים על הפיקסלים של התמונה אלא הם יודעים איך היא נעשתה וכמה קושי טכני לוותה וזה לא ייתכן שכל גרפיקאי/ת שיכנס לכאן כי משעמם לו שם, ישיג השגות על הצלמים שכאן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה