כללי תמונת ספר פתוח - בסגנון ציורי

• פותח הנושא yhk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דרוש לי תמונה באיכות טובה של ספר פתוח בסגנון ציורי כמו זה המצורף

תודה מראש
יהודה

קבצים מצורפים

• _____111.JPG
    KB 299.9 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
תודה לך

אבל שים לב בקשתי בסגנון ציורי כמו התמונה המצורפת

יהודה

• הוסף לסימניות
עשית לבד?
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
גראפי מהמם
אפשר להשתמש?

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!!!

האם זה רק לחוות דעה או גם להשתמש ואם כן האם ניתן לקבל באיכות יותר גבוהה

בתודה יהודה

• הוסף לסימניות
אני יגיד לך את האמת. כשהתחלתי לטפל בזה. חשבתי לעשות אותו בשבילך. אבל התוצאות לא נותנות לי.

תפנה אלי באישי.

• הוסף לסימניות
גראפי אתה גדול!

מיוחד מאוד!

• הוסף לסימניות
תודה גרף.

לצערי לא שמרתי את הקובץ והמחשב שלי נפל.
אני לא מנהל חשבונות שמים.
אבל מה שבטוח שאם הייתי מעביר את זה למישהו עוד היה לי מזה עותק.

בכל אופן מי שרוצה יכול להשתמש עם התמונה שיש, אם זה יעזור לו.

זה הקובץ המקורי.
http://www.sxc.hu/photo/596401

• הוסף לסימניות
זה בניה בפוטושופ???? או ציור ידני? מדהים! תודה לך,
אבל אם המחשב נפל, וקובץ כזה יפה נפל, לא חבל? אפשר לשחזר!

• הוסף לסימניות
גראפי, אני המום. איזה עבודה יפה!
מכזה תמונה אתה יכול לעשות כאלו דברים? חזקקק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה