כללי תמונת ספר פתוח כזו

• הוסף לסימניות
אבל של משניות ולא גמרא

(אני יכול לצלם, הבעיה היא שאני מאוד חלש בצילום)

קבצים מצורפים

• גמרא פתוחה.jpg
    KB 435.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אתה יכול לצלם או לסרוק משנה ואז לשים את זה על הספר הזה או כל תמונה שהיא ולעוות ע"י כלי העיוות
Edit> Transform > Warp

• הוסף לסימניות
קח כל ספר פתוח שיעלה בדעתך, פתח אוצר החכמה ותעתיק את העמוד של המשנה, ותעשה מה שאמרה ציפיש.
זה יעיל לכל הספרים שבעולם.

• הוסף לסימניות
עקבתי כאן הרבה אחרי כל הנושא של הדמיות וכו', רציתי להכין דף כזה עם כל העטיפות שעיצבתי, (צרפתי סתם דוגמא), אבל עוד לא הגעתי לתוצאה, ניסיתי בדרך שכתבתם כאן, וזה מה שיצא... איך עושים את זה מושלם ??? אני צריכה פרוט מדויק ומדוקדק.
אני עובדת על פוטושופ בעברית.
תודה לכולם.

קבצים מצורפים

• ספר.jpg
    KB 579.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יש אקשנים לזה. פשוט ביותר.
הרבה שאלו לפניך אז אני בטוחה שבחיפוש תמצא. אם לא תמצא כאן בפורום אוכל להסביר ולהעלות את האקשנים.

• הוסף לסימניות
קראתי את ה-כ-ל! ובכל זאת לא הסתדרתי...
אני כנראה צריכה הסבר מדויק מאד....
אשמח לשמוע עוד
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כבר אמרו פעם שהאקשנים לא עובדים טוב על פוטושופ בעברית

• הוסף לסימניות
תודה

בדיוק תמונה כזו של ספר הייתי צריכה
תודה!

• הוסף לסימניות
מחקתי את המילים
עכשיו אפשר להוסיף מלל מספר אחר

קבצים מצורפים

• גמרא פתוחה מחוקה.jpg
    KB 255.7 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה