תמונת פרופיל

• הוסף לסימניות
איך אני מקטינה קובץ לגודל של תמונת פרופיל פה?
ניסיתי דרך image size ושאני משנה גודל אחד זה משנה במקביל את השני ואין מצב שיהיה לי 100 כפול 100!
איך עושים?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות canvas size
שם אפשר לשנות אורך בלי שהרוחב ישתנה באותה פרופורציה, וכן להפך...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם, אבל זה חתך לי את התמונה..

• הוסף לסימניות
גודל הקנווס - זהו הגודל של הבלוק, ולכן אם מקטינה- התמונה נחתכת.
עליך ללכת דרך גודל האימג'- שזה אומר איכות הקובץ, שם תקטיני לרזולוציה שנאמרה לעיל.

• הוסף לסימניות
אבל זה לא נותן לי באימג'!
שאני משנה שורה אחת שם זה משנה את השניה אוטומטי למספר שונה.

• הוסף לסימניות
כי הוא משנה את התמונה פרופורציונלית, זה הגיוני.
תורידי את הפיקסלים אד שתגיעי ל 150 מינוס

• הוסף לסימניות
מקטינים את הצלע הקצרה דרך האימג' (גם הצלע הארוכה מתקטנת אבל לא לגודל הרצוי).
ואז עוברים לקנבס סייז, ומקטינים רק את הצלע הארוכה לגודל הרצוי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי וזה אומר- העלת הקובץ נכשלה..

• הוסף לסימניות
אולי תעלי את התמונה ואני יעשה את זה בשבילך.

• הוסף לסימניות
אם באפשרויות של האימג' סייז מסומן רק resample image את יכולה לשנות את הגודל של הקובץ מבלי שישתנה פופרציונרית

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 35.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הצלחתי בסוף כמו שאתם רואים..
תודה לכולם !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1360453:
הצלחתי בסוף כמו שאתם רואים..
תודה לכולם !!
ציור יפה

• הוסף לסימניות
תמונות פרופיל יפה מאוד

• הוסף לסימניות
בהחלט ציור מדהים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה