כללי תמונת של הישיבות הקדושות בעבר

• הוסף לסימניות
אני לא אוהבת לבקש אבל לכבוד חודש אלול, נזכה את מי שרוצה במצוות (פשוט אין לי גם ספרים מתאימים לסרוק משם)
למי יש
ישיבת סלובודקא בחו"ל
הסבא מסלובודקה עם תלמידים,
ישיבת קלם
ישיבת מיר בשנחאי
ישיבת נוברדוק בירושלים
ועוד תמונה אחרונה חביבה של היכל ישיבה בימינו

תודה לכל העוזרים
אם נוח לכם יותר אתם יכולים לשלוח למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תבורכו מפי עליון בכל הברכות

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• ישיבות.rar
    8.7 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
שלחתי לך דרך ג'מבו מייל כמה תמונות מההווה

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאוד על העזרה והמהירות זה יבוא לי לידי שמוש.
אם יש למשהו עוד תמונות אשמח לקבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;440180:
ועוד תמונה אחרונה חביבה של היכל ישיבה בימינו

ישיבה מסוימת, או שלא משנה איזה?

• הוסף לסימניות
מיכל תודה רבה גם לך, עכשיו הורדתי את התמונות ששלחת לי, יישר כח.
אני רוצה תמונה שיראו בה בחורים יושבים ולומדים, לא משנה הישיבה.
שוב תודה רבה
ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אני שולחת לך גם בג'מבו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה