כללי תמחור באופן כללי

• פותח הנושא ir
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כאשר אתם נותנים לבנ"א הצעת מחיר, פחות או יותר כמה זה יוצא לשעה?
לדוג' אם אני אתן מחיר למודעה 300 ש"ח. היא הרי יכולה לקחת שעה וגם 3 שעות.
א"כ כמה זה מחיר סביר שאמורים לקבל לשעה?
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
20-500 ש"ח

עזרתי, הא?

• הוסף לסימניות
ובכן, המחירים כאן, במקומנו, ממש אינם 'פרוג'ים, למרות שקיבלתי הרבה אומץ וקור רוח להחליט על מחיר בלי להבהל ממנו בעצמי...
ניתן לומר שהממוצע הוא - 30 ש"ח לשעה.
יחסית למקומות אחרים בארץ - יש תחומים בהם זה זול למדי. שלא לומר 'חינמי'....
ואילו יש תחומים בהם אשלח לקוחות אל המרכז, למשל, כדי למסור חומר להקלדה. לעימוד - שיחזרו לכאן...

בתכל'ס, כמו שנעמה אמרה: בין 20 ל-.... לא, לא הגעתי עדיין לסכומים הללו...

• הוסף לסימניות
אני מתמחרת לפי ערכו של התוצר המוגמר שאני מתעתדת להגיש ללקוחותי - לפי דעתי.
אם הצלחתי להגיע לתוצאה משביעת רצון בזמן קצר, הרי הרווחתי מאות שקלים לשעה ואם לקח לי זמן להגיע אליה הרווחתי פחות לשעה. בסופו של דבר העבודות בהם מרוויחים יותר לשעה ופחות לשעה מתקזזות לסכום יפה ונאה לפי שעה בממוצע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;698819:
ובכן, המחירים כאן, במקומנו, ממש אינם 'פרוג'ים, למרות שקיבלתי הרבה אומץ וקור רוח להחליט על מחיר בלי להבהל ממנו בעצמי...
ניתן לומר שהממוצע הוא - 30 ש"ח לשעה.
יחסית למקומות אחרים בארץ - יש תחומים בהם זה זול למדי. שלא לומר 'חינמי'....
ואילו יש תחומים בהם אשלח לקוחות אל המרכז, למשל, כדי למסור חומר להקלדה. לעימוד - שיחזרו לכאן...

בתכל'ס, כמו שנעמה אמרה: בין 20 ל-.... לא, לא הגעתי עדיין לסכומים הללו...

לא הבנתי מה זה שייך למרכז/פריפריה.
עם כל הלקוחות שלי אני עובדת במייל.
הם בכלל יושבים במרכז/בירושלים, מה אכפת להם שאני יושבת בהתנחלות קטנה ומרוחקת (הכל יחסי)?
גם אם הייתי עוברת מחר לחולות חלוצה לא הייתי מורידה את המחיר השעתי שלי.
המתכנת שלי, אגב, גר בבאר שבע ולוקח מחירים תל-אביביים בכיף (גם רוב הלקוחות שלו תל-אביביים)...

וזה מזכיר לי -
הבוקר התקשרה לסטודיו נציגה של סטודיו אחר שרצתה לדבר על אפשרות לשת"פ.
היא אמרה, אני רואה שאת מירושלים (קידומת 02), אבל נוכל לתַקשר במייל או סקייפ.
אמרתי לה - לא, אני דווקא מאזור מודיעין..
היא - אה וואלה? יופי, יש לנו שם פגישה מחר, נוכל לעבור אצלך בסטודיו בדרך חזרה.
חייכתי לעצמי והסברתי לה שהסטודיו שלי ממוקם מעבר לקו הירוק.
מעבר לקו השתררה שתיקה....
ואז - טוב, אז בכל זאת נתקשר במייל...

• הוסף לסימניות
התוצר המוגמר הוא הקובע. זה לא משנה כמה זמן עבדת על זה. אם עבדת מהר- הרוחת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה