מצאתי בגוגל אתר של קלדנות ותמלול. מחיר התמלול בו הוא בין 15-25 ש"ח בעברית לעברית ו-60 ש"ח בעברית לאנגלית. המחירים לפני מע"מ לגופן 14 דף A4 שורה וחצי רווח בין השורות.
נכתב ע"י חנון;2127799:סליחה על ההקפצה
יש מחיר עדכני להקלדה ותמלול?
אני לוקחת 50 ש"ח לשעה. המחיר כולל גם פיסוק.נכתב ע"י חנון;2129452:שואלת שוב
סביר שאורך 15 דקות לקח לי שעה וחצי?
בהספק זה היה חצי מהקלדה רגילה
סביר בהחלט, ואפילו מהיר...
כמה לוקחים על זה?
נכתב ע"י מה הענינים;2129460:אני לוקחת 50 ש"ח לשעה. המחיר כולל גם פיסוק.
מקפיצהנכתב ע"י פריעדמן;2129463:אני משלם 50 שח לשעת עבודה
נכתב ע"י welcome;2138150:כמתמלל, כמה דברים
א. לא שייך לקחת בתמלול לפי תווים, ולא לפי שעת הקלטה, כי זה משתנה באיכות ההקלטה, במהירות הדובר, ובעוד הרבה דברים, לכן ההשוואה להקלדה רגילה לא רלוונטית.
ב. ראוי לקחת לפי שעה, ולהיות רגיש לשינויים, לעדכן את הלקוח אם זה יותר קשה, ושהתמחור ראוי לעלות.
כמה לשעה? לא רלוונתי, תעריך את שווי השעה שלך, וזה מה שתקבל.
כמובן שפיסוק בא בתוך ההקלדה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים