כללי תמחור הקלדה מטייפ

• הוסף לסימניות
האם המחיר להקלדה בשיטה עיוורת מתוך טייפ
יקר יותר מהקלדה מטקסט כתוב?

• הוסף לסימניות
מצאתי בגוגל אתר של קלדנות ותמלול. מחיר התמלול בו הוא בין 15-25 ש"ח בעברית לעברית ו-60 ש"ח בעברית לאנגלית. המחירים לפני מע"מ לגופן 14 דף A4 שורה וחצי רווח בין השורות.

• הוסף לסימניות
מצאתי בגוגל אתר של קלדנות ותמלול. מחיר התמלול בו הוא בין 15-25 ש"ח בעברית לעברית ו-60 ש"ח בעברית לאנגלית. המחירים לפני מע"מ לגופן 14 דף A4 שורה וחצי רווח בין השורות.

והאם אתה יודע מה המחיר להקלדה מטיפ?
חשוב לי מאד גם אם זה לפי שעות לדעת בכמה זה יקר יותר
כמה שאני יודעת זה כ- 8-10$ ל10,000 תוים מדף טקסט.
וכמה יותר מטיפ?

• הוסף לסימניות
הקפצה

הקפצה
פשוט מחכה לתשובה
אם תוכלו לענות לי
תודה

• הוסף לסימניות
אני יודע על אחד שמשלם 10 ש"ח ל-250 מילים, ואחד שמשלם 25 ש"ח. אני חושב שמשהו אי שם באמצע יהיה מחיר טוב.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
יש מחיר עדכני להקלדה ותמלול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;2127799:
סליחה על ההקפצה
יש מחיר עדכני להקלדה ותמלול?

שואלת שוב
סביר שאורך 15 דקות לקח לי שעה וחצי?
בהספק זה היה חצי מהקלדה רגילה
כמה לוקחים על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;2129452:
שואלת שוב
סביר שאורך 15 דקות לקח לי שעה וחצי?
בהספק זה היה חצי מהקלדה רגילה
סביר בהחלט, ואפילו מהיר...

כמה לוקחים על זה?
אני לוקחת 50 ש"ח לשעה. המחיר כולל גם פיסוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;2129460:
אני לוקחת 50 ש"ח לשעה. המחיר כולל גם פיסוק.

נכתב ע"י פריעדמן;2129463:
אני משלם 50 שח לשעת עבודה
מקפיצה
כמה תוים אתם מספיקים בשעה של תמלול?
כמה זמן זה לוקח?

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת לך לחשב כמה את מרויחה בשעה בהקלדה רגילה. למשל אם את עושה בשעה לדוגמא: 10,000 תוים, שווה ל40 ש"ח לשעה, אז תקחי 40 ש"ח לשעת עבודה על התמלול. לפי מה שאני מבינה מהתגובות פה, גם אם תקחי יותר, המחיר לא יהיה מופרז.

• הוסף לסימניות
כמתמלל, כמה דברים

א. לא שייך לקחת בתמלול לפי תווים, ולא לפי שעת הקלטה, כי זה משתנה באיכות ההקלטה, במהירות הדובר, ובעוד הרבה דברים, לכן ההשוואה להקלדה רגילה לא רלוונטית.

ב. ראוי לקחת לפי שעה, ולהיות רגיש לשינויים, לעדכן את הלקוח אם זה יותר קשה, ושהתמחור ראוי לעלות.

כמה לשעה? לא רלוונתי, תעריך את שווי השעה שלך, וזה מה שתקבל.

כמובן שפיסוק בא בתוך ההקלדה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2138150:
כמתמלל, כמה דברים

א. לא שייך לקחת בתמלול לפי תווים, ולא לפי שעת הקלטה, כי זה משתנה באיכות ההקלטה, במהירות הדובר, ובעוד הרבה דברים, לכן ההשוואה להקלדה רגילה לא רלוונטית.

ב. ראוי לקחת לפי שעה, ולהיות רגיש לשינויים, לעדכן את הלקוח אם זה יותר קשה, ושהתמחור ראוי לעלות.

כמה לשעה? לא רלוונתי, תעריך את שווי השעה שלך, וזה מה שתקבל.

כמובן שפיסוק בא בתוך ההקלדה...

אני כן חשבתי לקחת לפי תוים מהסיבה שמשתנה האיכות ומהירות הדובר ולכן ההספק שונה
גם בהקלדה יש הבדלים בהספק אם זה כתב ברור וכדו'

• הוסף לסימניות
זה לא אותו דבר, השינויים בהעתקה מכתיבה זה שונה, ובאמת גם בזה, אם הכתב גרוע, ראוי שתבקש תוספת שכר, ואם אתה לא מבקש... חבל. ובסופו של דבר כדאי לראות כמה הספקת לשעה.

בשמיעה יכולים להיות הרבה מפריעים, קצב הדובר, בהירות, איכות שמע, וכדו'.

אני אישית, כשהדובר מדבר בקצב רגיל, ואיכות ההקלטה טובה, זה הרבה יותר נוח מהקלדה, אך מתמחר יותר גבוה, ככה זה, וזהו...

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על הקלדה באידיש ואנגלית יחד?
אשמח לתשובות מהירות...
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה