כללי תמחור- כמה הייתם לוקחים?

• הוסף לסימניות
התמונה של הטירה והעצים קיימת
הוספתי לה את החומה שעברה ליטוש ועיבוד
וכן את הגלים,- תמונה+מברשות...

כמה לקחת על כזה דבר?

תודה!

קבצים מצורפים

• קישוט מוכן.jpg
    3.5 MB · צפיות: 162
  • הוסף לסימניות
כמה זמן זה לקח לך?

• הוסף לסימניות
זה לקח הרבה זמן כי בהתחלה בחרתי חומה אחרת וניסיתי לשלב אותה ואז כשראיתי שזה לא משתלב טוב לקחתי את החומה של הטירה, אבל נראה לי שזו לא בעיה של הלקוח..

• הוסף לסימניות
אני לוקחת על עבודת מינימום 130 שח
אבל
שזה לוקח עד שעה אם זה עובר זה כבר מחיר אחר

שימי לב עלייך ליידע את הלקוחה לפני במחיר
שלא תקבל הלם
ואולי תיקח בסוף את העבודה ללא תשלום

• הוסף לסימניות
אני לוקחת על עבודת מינימום 130 שח
אבל
שזה לוקח עד שעה אם זה עובר זה כבר מחיר אחר

שימי לב עלייך ליידע את הלקוחה לפני במחיר
שלא תקבל הלם
ואולי תיקח בסוף את העבודה ללא תשלום

ברור. סיכמנו זאת מראש...
אני רוצה לדעת כמה הוגן לקחת לפי העבודה ולא לפי מה שזה לקח לי...
תודה!!

• הוסף לסימניות
זה לקח הרבה זמן כי בהתחלה בחרתי חומה אחרת וניסיתי לשלב אותה ואז כשראיתי שזה לא משתלב טוב לקחתי את החומה של הטירה, אבל נראה לי שזו לא בעיה של הלקוח..
לדעתי זו לא "בעיה" של הלקוח, אבל בכל זאת עבדת בשבילו והוא צריך לשלם על זה
אז כמו שאמרו תתמחרי לפי זמן עבודה שלקח לך

• הוסף לסימניות

זה ממש לא בעיה של הלקוח ולא שלך.
בשביל לשלב טוב צריך לעבוד ולנסות כל מיני דברים לראות מה נראה הכי טוב.
לדעתי תקחי לפי שעה.
את עבדת וניסית לשלב תמונה מתאימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה