דיון תמחור כתיבה עלילתית - סקר אשמח לתגובות

כמה אתם לוקחים על כתיבת תסריט לסרט/הצגה באורך של שעה+ -

• 1000-3000

הצבעות: 2 18.2%
  • 3000-5000

הצבעות: 8 72.7%
  • פחות

הצבעות: 0 0.0%
  • יותר

הצבעות: 1 9.1%

• סה"כ מצביעים
    11
  • הוסף לסימניות
בהנחה שיש כאן כותבים/ות עבור לקוחות להצגות/סרטים/תכניות,
אני עורכת סקר על מחירים כדי לסדר את הראש בעניין התמחור,
ואולי יועיל לכולם...
אשמח בכל הצבעה ותגובה.
תודה מראש!

[חייבים קצת פרוט? נגיד לגיל בית ספר, סיפור קיים רק לכתוב את התסריט]

• הוסף לסימניות
בהתחלה הצבעתי על יותר, אבל שיניתי ל3000-5000 בגלל הפירוט.
אז שימי לב.
בהנחה שיש כאן כותבים/ות עבור לקוחות להצגות/סרטים/תכניות,
אני עורכת סקר על מחירים כדי לסדר את הראש בעניין התמחור,
ואולי יועיל לכולם...
אשמח בכל הצבעה ותגובה.
תודה מראש!

[חייבים קצת פרוט? נגיד לגיל בית ספר, סיפור קיים רק לכתוב את התסריט]

• הוסף לסימניות
הקפצה.
אין פה כותבות תסריטים?:unsure:

• הוסף לסימניות
לרוב אני כותבת תסריטים לצרכים שלי, אבל כשיצא לי לאחרים - זה לא פחות מ3,000. אם זה באמת מושקע.
לבית ספר אפשר פחות, לדעתי, במיוחד שהסיפור עצמו כבר קיים.

עריכה: אם תצטרכי עזרה או כל עניין בבניית התסריט, תצרי איתי קשר בשמחה. את כבר יודעת איך... (זו גם תזכורת בשבילך שאני במתח :D).

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה