כללי תמחור לוגו מצבעוני לשחור-לבן

• פותח הנושא sms
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יודע/ת כמה לוקחים על העברת לוגו מצבעוני לשחור לבן?
(בד"כ מסריקות: מחולצה, דף, מוצ וכו'...)
זה דחוף לי מאוד
תודה מראש לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
כמו בניית לוגו חדש!
מה שאת הולכת לעשות זה בניה מחדש של הלוגו.
לא?

• הוסף לסימניות
וואלה עברתי מחשב ויש כפילות
מסתומתא זה באמת בגלל הדפדפן של גוגל

• הוסף לסימניות
כן. אבל אני לא צריכה לחשוב על הרעיון אני רק צריכה להפוך אותו לקובץ (בשחור לבן) כמה אני צריכה לקחת על זה?
תודה על הענות המידית

• הוסף לסימניות
אז תורידי להם 200 שקל על העניין של הרעיון
(בתיקווה שאת לא לוקחת לוגו תמורת 200 שקל)

• הוסף לסימניות
אז תמורת כמה?
;);):);)
כמה היית לוקחת על כזה דבר?

• הוסף לסימניות
למה כמו חדש? בלוגו הרעיון תופס לפי דעתי 50%

• הוסף לסימניות
נכון! בגלל זה אני מתלבטת כמה לקחת.......
משהו יכול לעזור לי? כמה לוקחים על כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקחת בין 100-ל 150
אבל זה תלוי במורכבות הלוגו, אם הוא מאד מורכב אז כמובן
שיותר ואם הוא רק מ2 אותיות בסיס + צורה פשוטה ברור שגם
מחיר זה יקר זה פשוט תלוי בצורה זה סה"כ השחזור

• הוסף לסימניות
............

...........

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 25.5 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה