כללי תמחור לוגו

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על לוגו לקיטנה משהו לא מידי רציני בלי תיקונים וכו עבודה בסביבות השעה

• הוסף לסימניות
שעה? נשמע לגמרי חלטורה.
לפעמים עד שמתחילים לעבוד על לוגו לוקח כמה ימים, אם התהליך הוא נכון.
אם את/ה עסק שמשלם מס, מתחת ל-400 אין בכלל מה לדבר.
כמובן שאפשר למצוא היום לוגואים לא פחות מקצועיים מעשרות אתרים שנותנים את השרות הזה עבור גרושים.
אני מכיר סטודנטים שלקחו 250, אבל זה היה כסף מהצד.
לוגו אצל יאן ברינגל מעצב העל האגדי למשל יעלה כמה אלפי דולרים.
חברה לעיצוב גרפי שמעסיקה כמה עובדים גם סביב ה-4 ספרות,
והלוגו מוגש עם מצגת מסודרת (השראה, וריאציות, צבעים, טיפוגרפיה, איסורים, הדמיות וכיו"ב).

ניתן להבין מהחפירה שלי שמחיר של לוגו הוא מאוד דינמי.

אני לא אשאיר אותך במתח, וחוץ מנקודות למחשבה אגיד לך את המחירים המקובלים בשוק כיום:
בין 300 ל-1500 ש"ח, תלוי במספר הסקיצות.

המון הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2182437:
שעה? נשמע לגמרי חלטורה.
לפעמים עד שמתחילים לעבוד על לוגו לוקח כמה ימים, אם התהליך הוא נכון.
אם את/ה עסק שמשלם מס, מתחת ל-400 אין בכלל מה לדבר.
כמובן שאפשר למצוא היום לוגואים לא פחות מקצועיים מעשרות אתרים שנותנים את השרות הזה עבור גרושים.
אני מכיר סטודנטים שלקחו 250, אבל זה היה כסף מהצד.
לוגו אצל יאן ברינגל מעצב העל האגדי למשל יעלה כמה אלפי דולרים.
חברה לעיצוב גרפי שמעסיקה כמה עובדים גם סביב ה-4 ספרות,
והלוגו מוגש עם מצגת מסודרת (השראה, וריאציות, צבעים, טיפוגרפיה, איסורים, הדמיות וכיו"ב).

ניתן להבין מהחפירה שלי שמחיר של לוגו הוא מאוד דינמי.

אני לא אשאיר אותך במתח, וחוץ מנקודות למחשבה אגיד לך את המחירים המקובלים בשוק כיום:
בין 300 ל-1500 ש"ח, תלוי במספר הסקיצות.

המון הצלחה

לוגו לקייטנה
תתכיר מושג

• הוסף לסימניות
לוגו לקייטנה = כמה אותיות צבעוניות, בלי השקעה או מחשבה או מחקר שוק או הכרת המתחרים וכו'.
זה לא נקרא לוגו. זה נקרא עיצוב צבעוני לשם הקייטנה.
איך הגעת לשעת עבודה, אין לי מושג. כנראה שאת מתחילה. ולכן המחיר בהתאם.
משהו כמו 100 ש"ח. גג 200.
ואם יצא לך ממש ממש מוצלח, ונדמה לך שישתמשו בזה גם בשנה הבאה, אז אפשר 250 ש"ח.
זה מסוג הדברים שעושים בחינם, ומכניסים לשם ילד או שנים בתמורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2182613:
לוגו לקייטנה = כמה אותיות צבעוניות, בלי השקעה או מחשבה או מחקר שוק או הכרת המתחרים וכו'.
זה לא נקרא לוגו. זה נקרא עיצוב צבעוני לשם הקייטנה.
איך הגעת לשעת עבודה, אין לי מושג. כנראה שאת מתחילה. ולכן המחיר בהתאם.
משהו כמו 100 ש"ח. גג 200.
ואם יצא לך ממש ממש מוצלח, ונדמה לך שישתמשו בזה גם בשנה הבאה, אז אפשר 250 ש"ח.
זה מסוג הדברים שעושים בחינם, ומכניסים לשם ילד או שנים בתמורה.

הגדרה מעולה ל"מושג"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה