יש הבדל ענק בין לעצב כרטיס כשיש לוגו וכשאין איך אדע כמה לקחת על כרטיס כשהלוגו כבר קיים?
למה?!מחירים מופקעים
רוב המעצבים - לו יבקשו מחירים כאלו
יבריחו מהם את רוב הלקוחות
למה?!
גם באשכול של קלדנים אתה מנסה לטעון שזה לגיטימי לשלם משכורת רעב ולא מכריחים את אף אחד לעבוד
אני לא בעד משכורות רעב, בכלל לא.
אבל-- האם באמת מישהו מתמחר במחירים הללו?
אני עוד בתחילת דרכי יחסית והמחירים נשמעים לי קצת גבוהים..
לא מופקעים כמו ש'קולה' כתב, אבל כן קצת גבוהים...
ואולי אני טועה...
תנסה לחשוב כמה אתה שואף להגיע להרוויח בשעת עבודה
ותראה שהמחירים הללו (ברוב הקטגוריות) בכלל לא מופקעים
(אני מקוה שכך תסיק)
אבל תמיד יש יוצא דופן אז אני מצרפת מחירון שקיבלתי פעם
יקר???
מה יקר?
אתם רציניים???
700 ללוגו?? זהו?????
לא אני אלא אתה הוא זה שעורך קניות במקום הכי משתלם עבורךלמה?!
גם באשכול של קלדנים אתה מנסה לטעון שזה לגיטימי לשלם משכורת רעב ולא מכריחים את אף אחד לעבוד
יש מחיר מקובל בשוקלא אני אלא אתה הוא זה שעורך קניות במקום הכי משתלם עבורך
וכך זה בכל תחום
נ"ב את המילה משכורת רעב לא אמרתי, ברור שצריך להיות מחיר הגיוני וסביר, אבל כשאפשר לשלם פחות וזה נראה לי סביר, למה לשלם יותר
צודקלרוב הלקוחות לא דרוש עיצוב ברמה כה גבוהה ומושקעת
כל אחד יעשה מה שנוח לוצודק
אבל בהחלט עדיף לעבוד עם המיעוט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים