כללי תמחור למודעה לעלון שכונתי

• הוסף לסימניות
כמה ממוצע צריך לקחת עבור עיצוב מודעה לחנות של תשמישי קדושה לא כולל צילום מוצרים, עבור פרסום בחדרי מדרגות ועלונים שכונתיים. כמה לקחת על העיצוב לפי שעה לפי המודעה?

תודה

• הוסף לסימניות
50 ש"ח - 100 ש"ח. לא כולל טיפול באי מיילים לכל העיתונים/מודעות שייעזרו במודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;258052:
50 ש"ח - 100 ש"ח. לא כולל טיפול באי מיילים לכל העיתונים/מודעות שייעזרו במודעה.

זה הכל?
לי נשמע מעט מידי.
הייתי אומרת 100-250 ש"ח. אפשר יותר אבל לא פחות...
וכדאי לתת מחיר כולל טיפול באימלים וכו' - שזה חלק מהשירות.

• הוסף לסימניות
כמובן שתמיד אפשר לתת הצעת מחיר גבוהה יותר.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמדובר במשהי שעושה את צעדיה הראשונים
בעולם התמחור, והעבודה לעיתונים וכדו'.
קשה לי להאמין שיהיה מישהו שישלם 250 שקל עיצוב גרפי עבור מודעה שתרוץ
בעיתונים שכונתיים. (אני עצמי מתמחר את עבודתי בקטעים כאלה בכמאה ש"ח לא כולל הגהות מעבר להגהה ראשונה, ואני כבר 10 שנים במקצוע הספציפי הזה).

• הוסף לסימניות
כדאי להעלות את המודעה כדי שיוכלו לעזור לך לתמחר

• הוסף לסימניות
אם אתם לוקחים 100 ש"ח על כזו מודעה אתם לא יכולים לעבוד עליה יותר מ3/4 שעה!
כולל כל התיקונים של הלקוח.

• הוסף לסימניות
נכון. מדובר על מודעה של לכל היותר חצי שעת עיצוב.

נכתב שהתמונות כבר סרוקות.
ומאה ש"ח זה כולל הגהה אחת בלבד. (לא סדרת הגהות של הלוך ושוב)

• הוסף לסימניות
אוהב ישראל, זה מאוד תלוי.
אם זה היה רק עיצוב אחד בגודל אחיד - 100-150 ש"ח בהחלט מקובל. אבל בגלל שזה כולל סגירה למס' עלונים, כל עלון בגודל מעט שונה, שליחה וכו' אפשר לקחת עד 250 ש"ח.
והאמת - זה לא נראה לי מופרך שאדם ישלם סכום כזה כי לי שילמו 220 ש"ח על מודעה של שמינית עמוד שהייתי צריכה לסגור ולשלוח למס' עיתונים.
אבל עוד הפעם, זה תלוי גם ברמת המעצב, הנסיון, ההשקעה ועוד.

• הוסף לסימניות
יש הרבה במה שאת אומרת, עדן. אני התייחסתי לצורה הפשוטה ביותר: עיצוב המודעה על בסיס תמונות סרוקות קיימות. בגודל אחד + הגהה אחת ללא טיפול במשלוחי האימיילים.

כמובן, שככל שיוסיף הלקוח לדרוש - התמחור יעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה