דרוש מידע תמחור למורה במגמות

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לשלם עבור מורה למגמות בתיכון בסביבות 5 שעות בשבוע?

• הוסף לסימניות
100-150

• הוסף לסימניות
תודה
זה לכל הדעות?
או שיש כאן חולקים:)

• הוסף לסימניות
בתיכון המחיר הוא לפי דרגה וותק

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה.
האם במגמת מדעי המחשב, בסמינר, המחיר גבוה יותר?

• הוסף לסימניות
אז כמה במגמות?
שואלת עבור חברה לפני ראיון
והיא רוצה לדעת מה מקובל
מגמה בתיכון זה תלוי בדרגה וותק שיש לה ממשה"ח
בסמינר זה לפי ביקוש והצע
לדוג' יש לי מורה לשפה ותקשורת שאני משלמת לה 500 ש"ח נטו לשעה וחצי כי היא יחידה חרדית לעומת זאת יש מורות שאני משלמת להן 100-120-125 ל 3/4 שעה
זה הסטנדרט

• הוסף לסימניות
אז כמה במגמות?
שואלת עבור חברה לפני ראיון
והיא רוצה לדעת מה מקובל
מגמה בתיכון זה תלוי בדרגה וותק שיש לה ממשה"ח
בסמינר זה לפי ביקוש והצע
לדוג' יש לי מורה לשפה ותקשורת שאני משלמת לה 500 ש"ח נטו לשעה וחצי כי היא יחידה חרדית לעומת זאת יש מורות שאני משלמת להן 100-120-125 ל 3/4 שעה
זה הסטנדרט

• הוסף לסימניות
יש טבלה מסודרת של "שכר מרצים"
בערך 120 ש- 45 דקות
בהתמחויות, השתלמויות ובתי מורה.
לעומת זאת, יש אפשרות להיות מועסקת בשכר קבוע
וזה לפי דרגה, תואר, וותק וכו...השכר הוא פחות אך מקבלים חופשות.

• הוסף לסימניות
תודה
מהיכן ניתן לראות את הטבלה הנ"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה