כללי תמחור לעבודת גרפיקה

• הוסף לסימניות
גרפיקה לגלויה מעוצבת יפה עם פרק תהילים.
אותו הרקע ל-21 פרקים.

כמה ראוי ורצוי לקחת????

• הוסף לסימניות
הי, בשביל זה יש את מייל התמחור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ט תהילה;2296699:
הי, בשביל זה יש את מייל התמחור

הם יכולים להגיב גם עכשיו???
כמה זמן לוקח להם להגיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מל;2296726:
100 ש"ח לשעת עבודה

האמת, זה החישוב שאני עשיתי (אני לוקחת יותר ממאה לשעה)
אבל את יודעת, לא תמיד יודעים כמה שעות זה יקח.
וזאת לקוחה שאני יודעת שהיא תשגע אותי עם התיקונים שלה.... היא מתחילה ולא יודעת לגמור... :(
ואז זה לא תמיד משתלם.......

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשערי כמה שעות יקח אחרי כל התיקונים וכו'
תחליטי כמה את לוקחת לה לשעה
תוסיפי עוד 400 שקלים
אם תראי בסוף שלא לקח יותר ממה ששיערת, תעשי לה הנחה של 400 ש"ח

• הוסף לסימניות
דוקא לקוחה שמשגעת עם תיקונים,
כדאי לקחת לפי שעה.

המחיר הוא xx ש״ח לעיצוב ועימוד.
סבב תיקונים אחד.
כל תיקון נוסף בתשלום לפי x ש״ח לשעת עבודה.

יתכן שגם היא תגביל את התיקונים,
מכיון שהיא תרגיש שכל תיקון עולה כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה