כללי תמחור לעימוד ועיצוב של עיתון בסגנון חסידי

• הוסף לסימניות
כיוון שאני לא עוסקת ישירות בתחום הזה אשמח לעזרה ממי שמבין יותר בעניין:

כמה בדרך כלל גובים על עיצוב גריד לעיתון מהסוג הנ"ל ( משהו בסגנון "העולם החרדי")
בהתחשב בעובדה שכל עמוד שונה מקודמו. וכן כמה גובים על שיבוץ התמונות מדיי שבוע?
ברור לי שהתמחור על פי נסיון וכו'. אני מבקשת הערכה כללית פר עמוד ממי שעוסק בעיצוב של עיתונים מהסוג הנ"ל.
הסגנון כפי שאמרתי הוא סגנון חסידי, מלא מסגרות, עמודי זהב וכו'..
בתמחור עלי להכניס גם את קניית האלמנטים, קחו זאת בחשבון.
תודה מראש, העניין קצת דחוף, כך שאשמח לתשובה מהירה.

• הוסף לסימניות
הכי טוב לפי שעות (לא 25 שקל לשעה) משהו בין 60-90

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1035047:
מה??!!
אני מתחיל להזמין אצלך...
נו.. אז כתוב מחיר. אני מאוד רוצה לשמוע טווח מחירים, זה יעזור לי

• הוסף לסימניות
אני אישית לא עובד לפי שעות. אבל אם לקוח מתעקש - 100/120 לשעה

תלוי מה הרמה שלך.

• הוסף לסימניות
את קניית האלמנטים תתמחרי בנפרד על פי הקניה והתשלומים.
לשבלונה הראשונית הייתי גובה כמה אלפי שקלים (בסביבות החמש)
לעימוד השבועי הקבוע הייתי לוקח בין 80 ל-150 ש"ח לעמוד. תלוי ברמה של המעצב.

המחיר שהצעתי מיועד רמת עיצוב בינונית+

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה