כללי תמחור לעיצוב חוברת

• הוסף לסימניות
בס"ד

יש לי חוברת של 24 עמ' בארך
הבנתי שהמחיר לעיצוב חוברת כזאת היא
בסביבות ה- $5000

האם זה נשמע הגיוני?

• הוסף לסימניות
כמה זמן עבדת עליה?
חוברת של 24 עמ' אולי 500-1000 שקל, תלוי אם זה פורמט אלבומי צבעוני [ואז זה בהחלט יותר מ-1000, אם זה כולל עיבוד תמונות וכו'] או ש/ל - טקסט תורני או משהו.

לא 5,000 דולר, לפחות לפי הזמן שלוקח לי...
[הכי הרבה שלקח לי זה כ-20 שעות נטו לחוברת של 44 עמ'. היום אני עושה חוברות של כ-20 בשש שעות]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a_ dsa;259880:
בס"ד

יש לי חוברת של 24 עמ' בארך
הבנתי שהמחיר לעיצוב חוברת כזאת היא
בסביבות ה- $5000

האם זה נשמע הגיוני?

אם זה נשמע הגיוני ללקוח, אז בבקשה...:rolleyes:

כמה זמן אתה בתחום? אולי תעלה עבודות לחוו"ד ונוכל לעזור לך לתמחר.

• הוסף לסימניות
אני בחצי (וגם בשליש, וגם ברבע, וגם...) מוכן לעשות את החוברת....
:))....

• הוסף לסימניות
תשלח לי גם לקוחות שמוכנים לשלם כך....;)

• הוסף לסימניות
נראה לי שנוסף לו בטעות עוד -0 תרגיעו! :)

• הוסף לסימניות
מדובר בחוברת מורכבת צבעונית ומלאת תמונות
העבודה עדיין לא נעשתה מדובר על הצעת מחיר

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אם התכוונת ברצינות!
אז המחיר ששמעת עליו לא נכון לגמרי.

משאלתך נראה שאינך בקיא ומקצוען דיו בכדי לקחת מחיר מופרז זה, אחרת לא היית שואל על ההצעה.
(בלי לפגוע ח"ו)

לכן לענ"ד, אם בעל הבית מוכן לשלם כל סכום - הרווחת ב"ה ולך על סכום טוב.
אך אם הוא שואל בכדי לדעת אם לעבוד איתך - אל תנסה לקחת הרבה, כי כפי הנראה אתה לא שם כרגע! אלא אם כן אתה סמוך ובטוח שהוא יפנה רק אליך ולא ינסה לפנות לאחרים.

• הוסף לסימניות
אם זה נשמע הגיוני, כן ויכול להגיע להרבה יותר
תלוי מה העבודה עם זה כולל תמונות או שאתה צריך לעשות לבד התמונות
במה מורכב העטיפה שטנץ הבלטה הטבעה UV

• הוסף לסימניות
AYHHBCRD כל אחד ומחירו הוא: אך כפי שכתבתי, לפי שאלתו גם אפשר לדעת פחות או יותר כמה לתמחר עבודתו.. ע"ש.

אפשר לקבל גם מאות אלפי דולרים על בניית לוגו - למותגי על...
וכן, אפשר גם לקבל אלפי דולרים מאנשים שלא מבינים בעיצוב, אבל הוא שאל עד כמה זה הגיוני.. ולכן התשובה!

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי היא שהלקוח הגיע אם דוגמא והם רוצים באותו רמה
ועל החוברת ההוא שילמו 5000 $ על זה היה השאלה אם זה הגיוני

• הוסף לסימניות
זה מחיר שהציע סטודיו מקצועי מאוד, וחוץ מזה שעבודה מורכבת ולא פשוטה בכלל
שיכולה לקחת שבועיים שלוש של עבודה

• הוסף לסימניות
אני משערת שזה כולל את מחיר ההדפסה אם ככה.

השאלה היא האם רמת העבודה שלך אכן מתאימה למחיר. כי אם לא אז זה לא משנה מה לקחו בסטודיו כזה או אחר.

לעניות דעתי, כמה שחוברת של 24 עמ' יכולה להיות מורכת, זה עדיין לא מגיע לכזה סכום.

• הוסף לסימניות
5,000$ זה לא סכום לעבודה לשבועיים שלוש .
זה סכום לחודשיים שלוש!
הייתי ממליצה לך להציע סכום נמוך מזה כי אם סטודיו מקצועי הציע כזה מחיר לא בטוח שתוכל/י לעמוד ברמה שלו.
ואם יתאכזבו בסוף מהעבודה זה לא מאוד יחמיא וימריץ אותך.

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו סיימתי לעצב את החוברת המדורגת שהעליתי בשבוע שעבר,( וכנראה שסיימתי גם עם המוסד הזה, כגרפיקאית... )
זאת היתה חוברת מדורגת בת 10 דפים דו צדדיים - כלומר 20, אין סוף הגהות ותיקונים באשמת הלקוח, ועבודה בלחץ אטומי (כי החומרים הגיעו טיפין - טיפין, ולכן ביומיים האחרונים לפני האירוע שבשבילו עוצבה החוברת -עבדתי מ 9:00 בבקר ועד 02:00 בלילה ברציפות!!!)
בסופו של דבר אחרי דין ודברים לגבי המחיר הסופי באנו אחת לקראת השניה ונפגשנו איפה שהוא באמצע...
משום מה באשכול ההוא אף אחד לא ידע לתמחר לי את החוברת, אז אני מנצלת את הדיון הזה לצורך העניין- בשביל שלא יהיו לי נקיפות מצפון (שהמנהלת העניקה לי ביחד עם הצ'ק), תאמרו לי כמה הייתי אמורה לקחת?
תודה מראש לכל המגיבים.
אלה שתי הכריכות,( כל כריכה דו צדדית) ולמטה בקובץ rar העמודים הפנימיים:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 307.1 · צפיות: 7
  • 83769.jpg
    KB 195.6 · צפיות: 8
  • 83769.rar
    2.1 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
חבל להם שהפסידו אותך. עשית להם עבודה מיוחדת.
הכי קשה זה לעבוד עם לקוחות שגם כשאתה משקיע את הנשמה לא יודעים לפרגן, ועוד מנסים לסחוט אותך כאילו את מנצלת אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AYHHBCRD;259943:
לפי מה שהבנתי היא שהלקוח הגיע אם דוגמא והם רוצים באותו רמה
ועל החוברת ההוא שילמו 5000 $ על זה היה השאלה אם זה הגיוני

מעניין לא ראיתי שהוא כתב: 'שהלקוח בא אם דוגמא ורצו את אותה הרמה שעליה שילמו 5000$"
(רק אח"כ זה נוסף לאחר תגובתי ותגובתך!)

ראיתי שהוא כתב: יש לי לעצב חוברת בת 24 עמודים בערך והבנתי שהמחיר הוא: 5000$.
עכשיו שאלתי עדיין חושב שזה הגיוני.

בא נאמר, חבל שיצפה למחירים לא ריאלים,"איזהו חכם המכיר את מקומו" כשהוא יגיע לשם הוא ידע את זה באופן כ"כ ברור שהוא לא יצטרך להעלות שאילתא לפורום, יש מייבין?

מטאור: 10$ לעמוד זה בסדר.

• הוסף לסימניות
מטאור - אני הייתי לוקח על עבודה כזו (בהתחשב במה שכתבת על הריצות וההגהות החוזרות ונשנות שהן סיוט לכל גרפיקאי) בסביבות ה- 3000 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה