תמחור לעריכה באפטר אפקט- אנימציה

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים לדקה?
תודה.

• הוסף לסימניות
לא לוקחים לדקה, כי דקה יכולה להכיל יום עבודה וגם יותר.
לוקחים לפי שעות או גלובלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1925720:
לא לוקחים לדקה, כי דקה יכולה להכיל יום עבודה וגם יותר.
לוקחים לפי שעות או גלובלי.

תודה! ואני מסכימה איתך. ואמרתי את זה ללקוח, הוא די התעקש על גלובלי, אבל כתבתי לו שאני לא יודעת כמה זמן זה יקח ובאיזה רמה וסדר גודל מדובר.
כמה לוקחים א"כ לשעה? ואיך אפ' להעריך גלובלי? איך מחשבים?

• הוסף לסימניות
גלובלי מחשבים לפי כמה את לוקחת לשעה כפול כמה שעות שאת חושבת שזה יקח, בתוספת 15-30% שעות לתיקונים (לפי אופי הלקוח, אם הוא לקוח חוזר ואת מכירה אותו זה עוזר כמובן) בתוספת 30% שעות נוספות למה שלא חישבת נכון.
ואפטר אוהבת לאכול שעות לארוחת צהרים בוקר וערב.
ככה בכל אופן אני מחשבת.
(ונופלים בגלובלי המון....)

• הוסף לסימניות
אני מחשבת לפי דקות זה נותן לי פחות או יותר מושג מהו היקף העבודה
באנימציה בד"כ כל דקה לוקחת לי סביבות 4-3 שעות
ולכן אני מחשבת לפי 500-700 ש"ח לדקה
(וגם אם יש דקה שלקחה יום עבודה שלם הדקה הבאה בד"כ תיקח דקה עבודה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה