כללי תמחור מודעה שמופצת ב"ווצאפ"

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוחה מודעת רבע עמוד במקומון קטן, תמחרתי לה בהתאם.
עכשיו היא אומרת לי שהיא מפיצה את זה ב"ווצאפ" ל4,000 אנשי קשר.
האם המחיר אמור להשתנות?
אמנם העבודה היא אותה עבודה, אך אני מתארת לעצמי שאם זה היה מתפרסם בעיתון גדול כמו "משפחה" לדוגמא, לא הייתי לוקחת לה אותו מחיר. מה שאומר שהחשיפה גם היא קובעת את התמחור.
תקנו אותי אם אני טועה...:)

• הוסף לסימניות
תמחרי כמו עיצוב דף פייסבוק

• הוסף לסימניות
_____________כפילות

• הוסף לסימניות
מודעה לא מתמחרים לפי העיניים שצפויות לראות
לפי גודל,סגנון מודעה, רמה
מה הקשר לגבות לפי ווצאפים

ואם היא פרסמה בידיעון ולא יצא כלום מזה אז היא לא צריכה לשלם?

• הוסף לסימניות
לא רואה קשר למחיר
כל עוד היא לא נוגעת בקובץ ולא מפרקת אותו לגורמים וכד'
ורק שולחת קובץ סגור כפי שקיבלה ממך

בואי נשאל כך -
אם מחר היא תפרסם את אותה מודעה בדיוק בעיתון משפחה,
או בידיעון נוסף, של העיר השכנה, היא שוב תצטרך לשלם לך?

• הוסף לסימניות
עם היית מעצבת פרסומת בעיתון עם חשיפה גבוהה יותר, האם זה היה משפיע על העיצוב, או על עבודת המחקר המקדימה? כי עם לא, אין סיבה לתמחר אחרת.

גם כאן, עם היית מעצבת מודעה שונה שתתאים לצורת התפוצה (במקרה הזה לא ברור מה היה ההבדל, אבל לפייסבוק לדוגמה יכול להיות שהיה), אז התמחור היה שונה,כל עוד זה אותה מודעה, והיא שייכת לה, היא יכולה לעשות עם זה מה שהיא רוצה (כל עוד היא שומרת על הפורמט המקורי).

• הוסף לסימניות
אם קיבלת תמורה מלאה לעבודה שלך, והיה שווה לך לעשות אותו - אז כבר קיבלת, מה את רוצה כעת? ואם מלכתחילה לא היה שווה, ולא קיבלת תמורה לעבודתך - אז ללא קשר לתפוצה כזו או אחרת יש פה בעיה.

• הוסף לסימניות
סתם ככה היא עדיין לא שילמה... אני עדיין עובדת על המודעה הזאת...
אני שואלת כי אני מרגישה שתמחרתי לה ממש בקטנה כי היא באה בגישה כזאת מצטנעת שזה משהו קטן, ואני בצעד לא נכון לא לקחתי לה כמו שהייתי צריכה , ועכשיו היא עוד אומרת שזה מופץ ל4,000 אנשי קשר.
כנאה אני סתם מתוסכלת...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם היא מרשה לך שימי קרדיט בצד.
לפחות לא תרגישי מעצבן.
אין קשר בין מספר הצופים בד"כ, אם קיבלת את התמורה לשעות העבודה שלך ומה שסיכמתם מראש.

• הוסף לסימניות
לפרסם בווצאפ וזה מופץ ל4000 אנשי קשר זה עדיין לא אומר שיש לה כסף ואינה יכולה לבוא בגישה מצטנעת זה לא שהיא הולכת לשלם עכשיו הון עתק על פרסום, וברגע שתשימי קרדיט לפחות תהני גם את מהפרסום, הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;1985788:
סתם ככה היא עדיין לא שילמה... אני עדיין עובדת על המודעה הזאת...
אני שואלת כי אני מרגישה שתמחרתי לה ממש בקטנה כי היא באה בגישה כזאת מצטנעת שזה משהו קטן, ואני בצעד לא נכון לא לקחתי לה כמו שהייתי צריכה , ועכשיו היא עוד אומרת שזה מופץ ל4,000 אנשי קשר.
כנאה אני סתם מתוסכלת...:rolleyes:

במקומון זה גם מופץ לכמה אלפים.
לא כל מי שמפיצים לו קורא וקונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה