תמחור| מיניאטורה, כמה זה שווה?

• הוסף לסימניות
את המיניאטורה הזאת הכנתי לתורם (בנ"א מבוגר) שתרם את ספרי הנביאים הללו לבית הכנסת. וגם עוד כל מיני דברים.
הכנסתי בפנים את המקום שלו בביה"כ ויש לו גם כסא עם כריות מיוחד שעליו הוא מניח את רגלו (הכואבת).

חשוב להדגיש, שהכל בדיוק כמו במקור ובקנה מידה מדויק.

אשמח לתגובותיכם, וכן כמה נראה לכם אפשר לקחת על כזאת עבודה?
מדובר בהמון המון שעות.

תודה

קבצים מצורפים

• IMG_0835.jpg
    KB 159.8 · צפיות: 17
  • IMG_0845.jpg
    KB 176.4 · צפיות: 15
  • IMG_0848.jpg
    KB 118.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מיוחד, ומלא פרטים!!
אפשר להתבונן שעות!!
אין לי מושג לגבי תמחורים:cool:

• הוסף לסימניות
וואו!
איזו עבודה מושקעת מדויקת ומדהימה!!!
גם לי אין מושג בקשר למחיר

• הוסף לסימניות
כשאני לא יודעת לתמחר לפי ערך עבודה
אני עושה חישוב של שעות פחות או יותר
לפי מחיר של שעה המתאים לסוג עבודה כזו

• הוסף לסימניות
מדהים!

מאיזה חומר זה עשוי?

• הוסף לסימניות
וואו, מדהים!
איך יצרת את הספסלים בצורה מושלמת כ"כ?
ממה זה עשוי?

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
מאיזה חומר יצרת?

• הוסף לסימניות
פעם ביררתי ואמרו לי שדברים כאלה עולים בסביבות 800 ש"ח. (זה נראה מאד יפה ומקצועי. כל הכבוד)

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את התחום בכלל, אבל איכשהו המחירים לא נשמעים לי ריאליים.
יש כאן אומנות מדהימה, ועבודה קשה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;931499:
מאיזה חומר זה עשוי?

תודה לכולם על התגובות החמות.

עשיתי את זה מקלקר דחוס, קאפה וקרטון ביצוע.

• הוסף לסימניות
פשוט מיוחד!

מינאוטורה מדהימההההההה

אם לא הייתי אמנית- הייתי אומרת לך שהיא שווה כ-1500 .

אבל מכיוון ואני כן- אני יודעת כמה קשה להשיג תמורה לפי ההשקעה:(:(:mad:

• הוסף לסימניות
מאיפה הבאת את זה?
עברו שנתיים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה