כללי תמחור מיתוג קומפיין בחירות

• הוסף לסימניות
מהו התמחור של עצמאי לקומפיין בחירות? אם הייתם עצמאיים בתחילת דרככם ללא הרבה מוניטין כמה הייתם מבקשים על כזה דבר?

• הוסף לסימניות
מהו התמחור של עצמאי לקומפיין בחירות? אם הייתם עצמאיים בתחילת דרככם ללא הרבה מוניטין כמה הייתם מבקשים על כזה דבר?
במקרה כגון שלך חובה לפי דעתי לפי שעות, אי אפשר לשער מראש את ההקף
המחיר שהייתי לוקח בתור מתחיל 25/30 לשעה, סוף סוף דבר שלמתקדם לא אורך הרבה זמן, למתחיל לוקח זמן רב,
מה גם שתהיה לך תועלת בעז"ה להיכנס לשוק וגם להתמחות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הבנתי. אבל אני לא כ"כ 'מתחיל'. כבר כמה שנים שאני עושה עבודות יפות למדי בעז"ה - תמורת תשלום נאה. שאלתי רק כמה אני צריך לבקש על המיתוג הראשוני של הקומפיין - כמובן שלאחמ"כ אני אקח לפי שעות. אבל כמה מותר לי להעיז ולבקש על המיתוג הראשוני.

• הוסף לסימניות
הבנתי. אבל אני לא כ"כ 'מתחיל'. כבר כמה שנים שאני עושה עבודות יפות למדי בעז"ה - תמורת תשלום נאה. שאלתי רק כמה אני צריך לבקש על המיתוג הראשוני של הקומפיין - כמובן שלאחמ"כ אני אקח לפי שעות. אבל כמה מותר לי להעיז ולבקש על המיתוג הראשוני.
קשה לענות
אבל אולי תוכל להעלות על הכתב בפרוט מה תצטרך לעשות לפרטים, לתת לעצמך מחיר לכל פרט
וכך להגיע לכיוון מסוים שממנו תוכל לתת מחיר

• הוסף לסימניות
במקרה כגון שלך חובה לפי דעתי לפי שעות, אי אפשר לשער מראש את ההקף
המחיר שהייתי לוקח בתור מתחיל 25/30 לשעה, סוף סוף דבר שלמתקדם לא אורך הרבה זמן, למתחיל לוקח זמן רב,
מה גם שתהיה לך תועלת בעז"ה להיכנס לשוק וגם להתמחות
בהצלחה!

kola, עושה רושם שאתה לא מעצב גרפי...

• הוסף לסימניות
מחיר מקסימלי - ושהלקוח עדיין לא יברח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה