תמחור מצגות לפי שעות עבודה

• הוסף לסימניות
סיכמתי עם לקוחות שאקח להם תשלום לפי שעות עבודה.
תכלס, בצורה ידנית מאד קשה לחשב את השעות.
יש לאי מי איזו שהיא תוכנה לחישוב שעות אולי??
זה מאד יעזור לי.
תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קידלוש;1035336:
סיכמתי עם לקוחות שאקח להם תשלום לפי שעות עבודה.
תכלס, בצורה ידנית מאד קשה לחשב את השעות.
יש לאי מי איזו שהיא תוכנה לחישוב שעות אולי??
זה מאד יעזור לי.
תודה :)

אני ניסיתי מלא תוכנות, ובסוף חזרתי לדף והעט...
השעון הקטן בתחתית המסך עוזר לי מאוד.

זה כנראה הורד מכאן...
צפה בקובץ המצורף 165357
והנה עוד אחד גם מכאן:
צפה בקובץ המצורף 165360

ואפשר להשתמש גם סתם ב:
צפה בקובץ המצורף 165361

קבצים מצורפים

• סטופר.rar
    KB 3.5 · צפיות: 15
  • תוכנה לרישום שעות.rar
    KB 67.6 · צפיות: 22
  • EasyLife.rar
    1.1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
שעות עבודה

מצורף קובץ EXCEL מוכן.
מי שרוצה לבנות לבד צריך להגדיר כמו בתמונה

קבצים מצורפים

• שעות.PNG
    KB 36.6 · צפיות: 19
  • שעות עותק.rar
    KB 16.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
:)תודה ענקית, עזרתם לי מאד!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה