תמחור מצגת תמונות ומלל פשוטה, אנא עזרו לי!!

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מדובר במצגת פשוטה, רק תמונות ומלל,
בערך 10 דק'
חלק תמונות צריך לסרוק.
כמה מקובל לקחת?
תודה רבה זה ממש דחוף

• הוסף לסימניות
תלוי כמה תמונות

• הוסף לסימניות
בערך 50 תמונות

• הוסף לסימניות
תחשבני כמה זמן עבודה זה יצא לך בערך וכמה שווה לך לקחת על העבודה בהתאם

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומרת להם מחיר לשעת עבודה ונותנת להם השערה של כמה זמן זה נראה לי שזה יקח. אבל לא הייתי מתחייבת לזמן כדי שאם זה יקח יותר זמן אז אני אקבל את מה שעבדתי

• הוסף לסימניות
אני משער את שעות העבודה, מוסיף 50%, ומכפיל במחיר שעה.

ואז נותן ללקוח הצעת מחיר גלובלית.

אם הוא מתחיל להתווכח, אז אני מסכים לרדת קצת, אבל מתנה איתו תנאים. רק סקיצה אחת, רק שני תיקונים, וכדומה.

• הוסף לסימניות
לפי שעות, כשהמחיר לא סופי, ורק בהגשת העבודה יעשה שיקלול השעות - כדאי.
אולם מה לעשות שבדרך כלל הלקוח אוהב לדעת לפני מה הוא עומד???

הבו עיצה.
גמני באותה הסירה...

• הוסף לסימניות
בגלל זה אני אומרת להם בערך כמה שעות...אבל בלי להתחייב לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה