כללי תמחור עבודה שלקחה לי פחות מ-10 דק'

• הוסף לסימניות
אני לא רגילה להתייעץ כאן לגבי תמחור, הפעם זה מקרה מיוחד..
לקוחה שעיצבתי עבורה תיק עבודות בחודש שעבר, וכבר שילמה לי עליו, פנתה בבקשה שאכין לה על בסיס הקובץ הקודם קובץ חדש, שהיא ממענת למקום אחר.

העבודה שהייתי צריכה לבצע היא לא הוספה של שום דבר חדש, אלא הסרה של חלק מהחומרים והסרה של כל האלמנטים בעברית (להשאיר רק את האנגלית).

ביצעתי את זה מקודם, וזה לקח לי פחות מ-10 דק'...
מלכתחילה כשהיא פנתה, חשבתי לתמחר לה את זה בסכום מסויים, אך כרגע זה נראה לי מגוחך ואף לא מוסרי לקחת את הסכום הזה בעבור עבודה כ"כ פעוטה.

מנגד, זהו מקצוענו וזוהי פרנסתנו.
ומנגד מנגד, אולי יש מקום לנצל את ההזדמנות ולצאת לארג'ית, ולצפות ל"תמורה" בדמות שימור לקוחה מרוצה? (היא גם ככה מרוצה ממני)

לתובנתכם אודה.

• הוסף לסימניות
את יכולה לתת לה את העבודה כצ'ופר, והיא תרגיש בעננים

ובעבודה הבאה שתעשי לה, תקחי X ש"ח יותר מהשווי

טוב לה וגם לך

• הוסף לסימניות
On the house

• הוסף לסימניות
תודה.
עשיתי כעצתכם הטובה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;560211:

טוב לה וגם לך

דבר אסור וגניבת דעת ממש!

גם לתת מתנה וגם לגרום למקבל לשלם עליה בלי ידיעתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;560211:

טוב לה וגם לך

זה מרגיש לי ממש לא הוגן.
זה עבודה בעיניים.

• הוסף לסימניות
אני מאמין שכוונת מאי נפק"מ - גם אם זה לא היה ברור מהמילים - שתתן לה את העבודה כצ'ופר, וזה יגרום שהלקוחה תבוא פעמים נוספות, כך שזה יצא שהיא תקבל X ש"ח יותר מהשווי :)
אחד המורים שלי בעבר לימד אותנו להיות לארג'ים, ומעבר לכך שזה אנושי, זה באמת שימור לקוחות ששווה הרבה יותר מהכמה גרושים שהיינו עושים באופן חד פעמי.

• הוסף לסימניות
אהבתי איך אתה דן לכף זכות כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
בלקוח קבוע שמשלם היטב, אני בדר"כ לא גובה על דברים פעוטים שכאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה