תמחור עבודות גרפיקאיות

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מתחילה (עכשיו סיימתי ללמוד) וביקשו ממני כמה עבודות גרפיקה.
איך אני יכולה לדעת כמה לוקחים על כל עבודה?

• הוסף לסימניות
דווקא המחירון האחרון לא מתייחס למתחילים. המחירון הישן (תש"ע!) מספיק מדוייק? (לרמה טובה ומעלה, כמובן)

• הוסף לסימניות
מחירון תש"ע מתאים לו כי זה מחולק לפי קטגוריות של מתלמד מתחיל וכו.. וכך יותר קל לתמחר לפחות בהתחלה..

• הוסף לסימניות
תודה על המענה.
לא הבנתי איפה נמצא המחירון המדובר

• הוסף לסימניות
השני בקישור אליו הפנו אתכם בהודעה 2.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. זה מאוד עוזר.
יש אפשרות לבקש מהנהלת פרוג (או מישהו פרטי שירים את הכפפה), להוציא מהדורה מעודכנת, של תשע"ה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגדים;1449373:
תודה רבה. זה מאוד עוזר.
יש אפשרות לבקש מהנהלת פרוג (או מישהו פרטי שירים את הכפפה), להוציא מהדורה מעודכנת, של תשע"ה?

כולל עריכת וידאו

• הוסף לסימניות
רק לי אין אומץ בתור מתחילה (+) לקחת את המחירים שכתובים ?

• הוסף לסימניות
כי לפי מה ששמעתי הם מאוד מאוד גבוהיםולא מציאותיים

• הוסף לסימניות
האמת שאני אחרי 4 שנות נסיון מפחדת לבקש מחירים כאלו למרות שהם מגיעים לי בצדק
וצריך ללמוד איך לבקש:)

• הוסף לסימניות
המחירים שם בחלקם מציאותיים ובחלקם לא...
אבל ההגדרות של מתלמד-מתחיל-בינוני לא נכונות.
מתלמד לא לוקח מחירים כאלה,
אבל מתחיל בהחלט יכול לקחת מחירים שנמצאים בקטגוריית "מתלמד" (לפחות בחלק מהדברים)
אם הוא טוב.

• הוסף לסימניות
הקישור שבתחילת האשכול לא נפתח לי
מי יכול/ה לעשות איתי חסד ולשלוח לי ממש דחוף וחשוב לי

• הוסף לסימניות
מצורף

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג אחרון.pdf
    KB 793.5 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה