תמחור עבודות כתיבה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד לגבי התעריפים שלוקחים היום, לכתיבה במגוון ז'אנרים, כמו:
*כתיבת מאמרים
* כתיבת עבודות אקדמאיות / אקווילנטיות
* כתיבה שיווקית
* ברכות / הימנונים

• הוסף לסימניות
עוקבת.

עונה כחובבת.
לאחרונה עשיתי דבר כזה, כשסוכם על תשלום 'סמלי'.
לאחר העבודה הבנתי שמה שקיבלתי פשוט לא היה שווה טכנית את הזמן שלי.

אין לי כמובן שום טענה למזמין, לא סגרנו שום דבר מראש והוא הציע משהו שהיה נראה לו סביר.
אבל לפני שמתחילים לעוף פה סכומים, תעשי לעצמך חשבון מה מבחינתך המינימום הסביר שבלעדיו לא שווה להשקיע זמן.

• הוסף לסימניות
עוקבת.

עונה כחובבת.
לאחרונה עשיתי דבר כזה, כשסוכם על תשלום 'סמלי'.
לאחר העבודה הבנתי שמה שקיבלתי פשוט לא היה שווה טכנית את הזמן שלי.

אין לי כמובן שום טענה למזמין, לא סגרנו שום דבר מראש והוא הציע משהו שהיה נראה לו סביר.
אבל לפני שמתחילים לעוף פה סכומים, תעשי לעצמך חשבון מה מבחינתך המינימום הסביר שבלעדיו לא שווה להשקיע זמן.
מסיבה זו חשוב לי כן לשמוע סכומים. כדי להציב לעצמי רף על פי הפרמטרים שמתאימים לי.
וזה באמת מתסכל כשאת עובדת ולא מתוגמלת. אני מרגישה את זה במיוחד בעבודות אקדמאיות שאני כותבת.

• הוסף לסימניות
יש בלינקייה קטע על זה, אני מאוד התחברתי לזה .

כי כאשר אין משהו ברור שיקבע כמה זה אמור לעלות, אתה זה שצריך לקבוע כמה אתה רוצה על זה, - וכמו שזה נכון לגבי עריכה של מאמרים זה נכון גם לגבי כתיבה של עבודות או ברכות.

על כל פנים, באשכול המקורי (תלחצי על ה"נכתב על ידי חדווי אשלג"), תמצאי את כל מה שאת צריכה.

• הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור לי עם תמחור כתיבה?

הצעיו לי לערוך מדור ראיון שבועי עבור עלון של ארגון מסוים.
כמה מקובל לקחת על זה -- 500 מילים? הם דורשים התחייבות וכן הם דורשים שהראיון ייערך פנים מול פנים ולא במייל או בטלפון.

חשוב לציין-- אני עם נסיון של שנה לימודים פלוס שנה עבודה בתחום-- בעיקר כתבות לעיתוני נשים, טורים וסיפורים קצרים.
אשמח לתשובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה