כללי תמחור עמוד ספר קריאה

• פותח הנושא sr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאלתי כבר 3 פעמים ועדיין לא ענו לי.
מה מחיר של עימוד ספר קריאה למבוגרים ונוער כ-300 עמודים
מחיר מינימום ומקסימום. למישהו יש?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא עשה את זה אף פעם? עזרו לי דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
מינימום 200 $ מקסימום 300.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון את תיקוני מלל, שלפעמים גורמים לעימוד מחדש של חלק מהספר.

• הוסף לסימניות
רצו לשלוח לי קובץ חדש עם מלל מתוקן והעדפתי לעשות את התיקונים בעצמי כדי לחסוך את העימוד המחודש

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקח יותר, בסביבות 1200 ש"ח (ארבע שקל לעמוד). זה מחיר אולי גבוה (הכל יחסי כמובן, "הכל לפי המבייש והמתבייש") אבל עדיף לקחת מראש מחיר גבוה, כי תמיד הלקוח אחר כך משגע את השכל. מקסימום, אם העבודה הייתה ממש פשוטה, תוכלו לומר ללקוח שבסוף אתם נותנים לו את זה בפחות כסף. הוא יעריך את זה מאוד.

• הוסף לסימניות
2 דולר לעמ' לפי 4 ש"ח לדולר זה מחיר שלוקח מעמד ברמה מקצועית

• הוסף לסימניות
לספר קריאה יבש??נראה לי שהגזמת...אתה בונה קובץ סגנון טוב בתג או באינדיזיין ומריץ את העימוד... מקסימום שעה וחצי אתה גומר. 2400 ש"ח???נראה לי מוגזם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה