נכתב ע"י בלון;1023653:לפי שעת עבודה.
50-150.
תלוי ברמתך...
נכתב ע"י BRO;1024052:לא פחות מ2000-2500 ש"ח
ככל שמדובר בחומר גרוע יותר- המחיר צריך להיות גבוה יותר.
הקושי לעבוד על חומר גרוע, גדול פי כמה מלעבוד על חומר מקצועי ומשובח.
נכתב ע"י בלון;1024136:אני הבנתי שמדובר בעריכה של המסיבה.
אני חושבת שאת הבנת שמדובר בעריכה של קטעים למסך - במסיבה.
תבוא חיננית ותכריע בינינו.
לעריכה פשוטה של מסיבה, אין צורך בקאטים מדהימים או באפקטים שוברי לבבות.
אף בית ספר לא ישלם ע"כ 2000-2500 ש"ח.
ואם כן - אז הוא פראייר.
נכתב ע"י obyektiv;1024338:סוג העבודות שלא כדאי לקחת----
בעבודות כאלה התוצאה תהי-ה עלובה.
עבודות שבחומר גלם שלהם לא טוב אני באופן אישי לא אקח.
היא כתבה(מדובר בסרט שדרש המון עבודה אך התוצאה -גרועה משום שחמרי הגלם היו נוראים-הסרטה חשוכה ורועדת. בכ''א מהו המחיר המקובל לעבודה מאומצת אך סביר בהתאם לתוצאה, אף שהיתה צפויה מראש.)
נכתב ע"י obyektiv;1024338:סוג העבודות שלא כדאי לקחת----
בעבודות כאלה התוצאה תהי-ה עלובה.
עבודות שבחומר גלם שלהם לא טוב אני באופן אישי לא אקח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים