כללי תמחור עריכת 150 תמונות

• הוסף לסימניות
בבקשה אם תוכלו לעזור לי לתמחר עריכה של 150 תמונות ילדים עם סידור.
מדובר בהפיכת התמונה לשחור לבן ולהשאיר את הסידור צבעוני (ז"א כולל בחירת הסידור).
(סליחה על הנוסח הצולע...).
תודה רבה לכם!!!

• הוסף לסימניות
תתמחרי את הזמן שייקח לך
ככה אני עושה.
אל תתיחסי לזה שמדובר ב150 תמונות.
אחרי הכל העבודה על התמונה האחרונה תהיה יותר קצרה מהראשונה.

• הוסף לסימניות
זה לקח לי שעתיים וחצי.

• הוסף לסימניות
להפוך את התמונה לשחור לבן , לא לוקח הרבה זמן, אני הייתי מעריכה את הזמן ולוקחת לפי זמן עבודה.

• הוסף לסימניות
שעתים וחצי- בדיוק דקה לתמונה. מרשים ביותר.

• הוסף לסימניות
תודה. אבל כמה הייתם מתמחרים?

• הוסף לסימניות
לפי זמן עבודה שלך, כמה שהוא שווה.
למשל, אם על עבודה מסויימת אנשים אומרים שהיא לוקחת 10 שעות והמחיר הוא 500 ש"ח, ולך זה לוקח 5 שעות, אז את יודעת ששעה שלך שוה 100 ש"ח. אם לך זה לוקח 20 שעות, אז את יודעת ששעה שלך שוה 25 ש"ח.
לפי זה תתמחרי את השעות שלך.

• הוסף לסימניות
תעזרו לי בבקשה לחשב כמה גרפיקאית לא מתחילה ולא מתקדמת (ז"א גרפיקאית ממוצעת) תיקח על עבודה כזו (בלי קשר אלי).

• הוסף לסימניות
לדעתי 3-5 ש"ח לתמונה.
(פשוט כשאומרים ללקוח מחיר לפי תמונה, זה תמיד נשמע הרבה פחות ממחיר כולל)

• הוסף לסימניות
10 ש"ח לתמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה