דיון תמחור פרויקטים בAI – הסיכום המסודר לתמחור בקלות

• הוסף לסימניות
בעקבות הבלבול בתמחור פרויקטים של AI
יצרתי טופס תמחור.
מלאו את המחירים אותם אתם גובים.
בסיום תקבלו סיכום של התמחור (לפי הבחירות האחרות).
בסיום המילוי של הטופס לחצו על "צפייה בתגובות קודמות" ותקבלו סיכום.
בהצלחה!
אשמח אם תוכלו להעביר הלאה
הקישור לטופס: https://forms.gle/upZeWihQqdk5ovym9

• הוסף לסימניות
יצרתי טופס תמחור.
בהצלחה!
וואו.
תודה.
החוסר וודאות בשוק ממש הציק לי.
רוצו למלא!
>>>
תכל'ס אין כמו סקרים.

• הוסף לסימניות
יצרתי טופס תמחור.
בהצלחה!
חבל שיש את האופציה של ״לא עוסק בזה״ זה מעוות את תוצאות הסקר
וכן תשובות ״אחר״ שלא נכנסות לשום קטגוריה
עדיף שלא יהיה חובה לענות על כל שאלה

אגב, לא צריך לענות על הסקר בשביל התוצאות
התוצאות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום, יש לי תוכן מבוסס AI שאני רוצה להעביר לכלי שימושי. צריכה לדעת איך לוקחים את התוכן הזה ויוצרים ממנו ממשק שעובד, שאפשר לשלוח אותו כקישור. לא מבינה בזה בכלל, אשמח להמלצות על כאלה שיכולים לעזור בזה ולחבר בין כל הממשקים ליצירת מוצר שעובד. אם אפשר לשלוח לי תשובות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>. אני חדשה פה בפורום, ולא תמיד נכנסת. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יצירת תמונות להדמיות בAI
כמה מקובל לקחת לתמונה ?

• הוסף לסימניות
שלום, יש לי תוכן מבוסס AI שאני רוצה להעביר לכלי שימושי. צריכה לדעת איך לוקחים את התוכן הזה ויוצרים ממנו ממשק שעובד, שאפשר לשלוח אותו כקישור. לא מבינה בזה בכלל, אשמח להמלצות על כאלה שיכולים לעזור בזה ולחבר בין כל הממשקים ליצירת מוצר שעובד. אם אפשר לשלוח לי תשובות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>. אני חדשה פה בפורום, ולא תמיד נכנסת. תודה מראש.
לא מספיק ברור מה מדובר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה