תמחור פרסום אינטרנטי

• פותח הנושא Haim
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר שבניתי את האתר החדש של "לדעת.נט", נשאר לי שם זכות פרסום במסגרת ברטר. היות ואין לי מושג במחירים בתחום זה, רציתי לשאול את חברי הפורום, כיצד מחשבים מחירי פרסום רלוונטיים. לפי מיקום הבאנר? גודל הבאנר? לפי צפיות, לפי קליקים? או אולי חודשי ללא ספירת צפיות?
בקיצור, אם יש לכם מושג - תכתבו כאן. תודה.

• הוסף לסימניות
אבל למה האתר שלהם כזה איטי?

• הוסף לסימניות
מקובל לשלם לפי קליקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;856598:
מקובל לשלם לפי קליקים.

לא בפורטלים.
בפורטלים ובאתרים עם נפח תנועה גדול וממוקד, לוקחים חודשי או לפי חשיפות.
וכן, לכל גודל ולכל מיקום בדף יש מחיר אחר.
המחירים לרוב נקבעים באופן די שרירותי בכפוף לכוחות השוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;856610:
לא בפורטלים.
בפורטלים ובאתרים עם נפח תנועה גדול וממוקד, לוקחים חודשי או לפי חשיפות.
וכן, לכל גודל ולכל מיקום בדף יש מחיר אחר.
המחירים לרוב נקבעים באופן די שרירותי בכפוף לכוחות השוק.

תודה, אבל איך אני עושה הערכה?
למשל,כמה אני מבקש לאלף חשיפות? שקל אחד, 5 ש"ח או 10 ש"ח?
הרי אני צריך להציע למפרסם פוטציאלי מחיר רלוונטי. ולא משהו לא מציאותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י imud;856576:
אבל למה האתר שלהם כזה איטי?
בדקתי כעת:
אם סופרים שניות מעת שעושים Enter על הכתובת בדפדפן, עד שהדפדפן משלים את טעינת העמוד הראשי
יצא לי ככה:
לדעת.נט - 10 שניות
כיכר שבת - 8 שניות
מעריב(NRG) - 10 שניות
YNET - 30 שניות​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim;856775:
בדקתי כעת:
אם סופרים שניות מעת שעושים Enter על הכתובת בדפדפן, עד שהדפדפן משלים את טעינת העמוד הראשי
יצא לי ככה:
לדעת.נט - 10 שניות
כיכר שבת - 8 שניות
מעריב(NRG) - 10 שניות

YNET - 30 שניות​
סליחה, אני מדבר על הפורומים שם. זה איטי בצורה מחרידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י imud;857039:
סליחה, אני מדבר על הפורומים שם. זה איטי בצורה מחרידה.
פורומים הובאו מהאתר הישן "כמו שהם"
ויש בעיה עם השידרוג שלהם
אנחנו עובדים להעביר את הכל מערכת חדשה בס"ד

• הוסף לסימניות
בערוץ 7 משלמים 8.75 ש"ח בערך לאלף חשיפות לבאנר הראשי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה