תמחור צילומים

• הוסף לסימניות
הי,
איך הייתים מתמחרים שעת צילומים לכלה לפני צאתה מהבית?
פר תמונה או פר שעה?
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
לפני או אחרי מעשה?

:D

• הוסף לסימניות
לפי שעה.
ואם את עורכת כל תמונה בצורה יסודית אז תוספת מחיר על כל תמונה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מתמחרת לפי תמונה (אבל גם מגבילה בזמן את מסך הצילומים), כמו שאני מתמחרת צילומי פורטרט אחרים.
כי בניגוד לאירוע, שם אי אפשר לתמחר פר תמונה כי מדובר על מאות רבות של תמונות, בצילומי כלה כן אפשר לתמחר פר תמונה. ואם אפשר - אני בעד לעשות את זה. (כי זה מאפשר לי לערוך רציני כל תמונה ותמונה, ומבחינתי אם זה אפשרי זה הכרחי.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;955879:
אני הייתי מתמחרת לפי תמונה (אבל גם מגבילה בזמן את מסך הצילומים), כמו שאני מתמחרת צילומי פורטרט אחרים.
כי בניגוד לאירוע, שם אי אפשר לתמחר פר תמונה כי מדובר על מאות רבות של תמונות, בצילומי כלה כן אפשר לתמחר פר תמונה. ואם אפשר - אני בעד לעשות את זה. (כי זה מאפשר לי לערוך רציני כל תמונה ותמונה, ומבחינתי אם זה אפשרי זה הכרחי.)

תודה רבקה!
זאת בדיוק היתה ההתלבטות אם זה נקרא פורטרט או אירוע,
הארת את עיני..:)
תזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתענינת;955886:
תודה רבקה!
זאת בדיוק היתה ההתלבטות אם זה נקרא פורטרט או אירוע,
הארת את עיני..:)
תזכי למצוות!

אני מכירה את ההתלבטות. גם אני הייתי בה בעבר.
אגב, אם מבקשים ממך גם צילומים של המשפחה בסטודיו וכו' - זה כבר הופך לצילום אירוע כי אין ברירה (שוב, מוכרחים למסור כמות גדולה).
אבל כשזה רק צילומי כלה - לדעתי עדיף להתייחס לזה כצילומי פורטרט. את עצמך יודעת איך התמורה שהיא תקבל תהיה מרשימה ומושלמת יותר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;955894:
אני מכירה את ההתלבטות. גם אני הייתי בה בעבר.
אגב, אם מבקשים ממך גם צילומים של המשפחה בסטודיו וכו' - זה כבר הופך לצילום אירוע כי אין ברירה (שוב, מוכרחים למסור כמות גדולה).
אבל כשזה רק צילומי כלה - לדעתי עדיף להתייחס לזה כצילומי פורטרט. את עצמך יודעת איך התמורה שהיא תקבל תהיה מרשימה ומושלמת יותר.

בהצלחה!

היו גם צילומי משפחה, בואי נגיד ככה, אם מדובר על: כמות- 20-25 תמונות,
זמן צילום- שעה אחת, לחשב את זה פורטרט או אירוע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתענינת;956115:
היו גם צילומי משפחה, בואי נגיד ככה, אם מדובר על: כמות- 20-25 תמונות,
זמן צילום- שעה אחת, לחשב את זה פורטרט או אירוע?
פורטרט, ברור.
מבחינתי אפילו 60 תמונות זה פורטרט.
אבל בד"כ בחתונות השלב של צילומי חוץ לכלה וצילומי המשפחות דורשים איזה 200-300 תמונות לפחות (על הדיסק. לא בהכרח כולן מודפסות), אז זה בעייתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;956156:
פורטרט, ברור.
מבחינתי אפילו 60 תמונות זה פורטרט.
אבל בד"כ בחתונות בשלב של צילומי חוץ לכלה וצילומי המשפחות דורשים איזה 200-300 תמונות לפחות (על הדיסק. לא בהכרח כולן מודפסות), אז זה בעייתי.

אין מילים!
תודה על הסבלנות והשקעה במתחילים..:)
כמו תמיד איתך...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה