אומרים תודה על פרסום בחינם.כמה מבקשים אם משהו רוצה לראיין אותי על נושא שאני מתמחה בו לצורך כתבה בעתון?
אם נגשו אליך, תוכל להוציא 1300 ש"חכמה מבקשים אם משהו רוצה לראיין אותי על נושא שאני מתמחה בו לצורך כתבה בעתון?
לא משלמים בדר"כ.קופצת על האשכול אשמח לדעת מחיר גם ל2 הדברים האילו:
או רוצים כתבה על משהוא אישי בשביל חיזוק/סיפור-כגון אירוע רפואי/משפחתי/חזרה בתשובה (סתם נתתי דוגמאות שונות)
שואלת בעיקר על מוספי נשים
לא צריכה שטח פרסום, אין לי מה לפרסםלא משלמים בדר"כ.
לפעמים תוכלי לקבל שטח פרסום קטן בעיתון
כי יש אנשי ציבור או אנשים בעלי תפקידים שרוצים ושמחים להתראיןלא תיארתי מעולם שייתנו כסף לראיון בעיתון ואפילו בתקשורת
אנשים מסכימים לחשיפה בגלל כמה סיבות:כי יש אנשי ציבור או אנשים בעלי תפקידים שרוצים ושמחים להתראין
דיברתי פה על משהוא שונה, יותר כמו סיפור אישי או תחום ידע שאין למרואין עניין לפרסם אותו
כמו שמשלמים לסופרת על סיפורים בהמשכים שיהיה עיתון מעניין
אישית לא נראה לי שאסכים גם תמורת כסף, למרות שכמה פעמים נדנדו לי
אבל לא היה לי ספק שמדובר על תשלום אחרת למה שיסכימו לחשיפה
תודה על התגובהאנשים מסכימים לחשיפה בגלל כמה סיבות:
לחזק את הציבור
להעביר מסר באמצעות הסיפור שלהם
פרסום.
אם אין לך את אחד מהאינטרסים האלו,
לא חושבת שדווקא כסף חד פעמי אמור לשכנע אותך לפרסם סיפור אישי לכל העולם...
צריך מנוע פנימי חזק כדי לפרסם מהחיים האישיים.
(ואני אומרת לך מניסיון רב שנים. ראיינתי כמות מכובדת של אנשים ונשים לראיונות אישיים,
וגם ערכתי מדור כזה באחד העיתונים בעבר.
יש כאלו שרוצים להעביר מסר, לא על חשבון חשיפה אישית- ואני מעניקה להם שם בדוי).
קראט לדוג', בעיקרון גליון פרסום מלא....לא צריכה שטח פרסום, אין לי מה לפרסם
לא מובן לי למה לא משלמים, מי שרוצה בחינם בשמחה, מי שצריך פרסום ג"כ בשמחה
אבל כמו שיש סיפור אישי או הרצאה וכו , למה אם סיפקו חומר לעיתון שבגלל זה יש להם עכשיו כתבה מענינת לקוראים זה אמור להיות בהתנדבות
מנסה להבין את הרציונל
(ועכשיו גם מובן לי למה יש כ"כ הרבה כתבות שהן בעצם פרסום מלא)
הרבה נשים רוצות לצאת עם הסיפור שלהן,תודה על התגובה
כפי שרשמתי גם בעד כסף לא נראה לי שהייתי מוכנה
ואני יותר מסתכלת על ההקבלה לכאילו שמספרות על במה , ואולי יש להם רצון למסר וכו אבל כולם מקבלים על זה תשלום והרבה
לגבי פרסום בשם בדוי יצא לי בעבר והאמת נהנתי מאוד...
אבל בזמן האחרון כשרציתי לספר/להיות חלק מפאנל מסוים בשם בדוי כי חשבתי שיש לדברי מה לתרום לנושא
אמרו לי כמה שהיום מחפשים בעיקר בשם מלא
ברוכה השווה!!אומרים תודה על פרסום בחינם.
(יש נשות מקצוע שמשלמות על זה כסף...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים