תמחור שחקנית

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לשלם לבחורה סטונדטית למשחק שנה שלישית, מאד מקצועית?
אשמח שתגיבו!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכן:)

• הוסף לסימניות
מה נקרא אצליכן מתחילה?
מישהי שעכשיו סיימה לימודים של שלוש שנים מאד מקצועיים?
או אולי מישהי שרק עכשיו התחילה ללמוד ולכן אחרי 3 שנות לימודים היא כבר "בעלת 3 שנות נסיון" ואז התעריף הוא לא כמו מתחילה...
תודה מראש!
100 ש"ח לשעה זה מחיר מקובל וסביר לבעלת 3 שנות נסיון.
שחקנית מתחילה בסביבות ה 80 ש"ח לשעה.

• הוסף לסימניות
פונה אליך בפרטי.

• הוסף לסימניות
שחקניות מקצועיות לוקחות בד"כ לפי שעות.
ומתחילות לוקחות בד"כ גלובלי.

• הוסף לסימניות
שחקניות מקצועיות לוקחות בד"כ לפי שעות.
ומתחילות לוקחות בד"כ גלובלי.
בדיוק הפוך.
מחירון של שחקן מקצועי מתומחר לפי יום עבודה, ואני מדברת על שחקן מקצועי במגזר הכללי.
גם אם תקחי שחקן/ית לשלוש שעות תשלמי לפי יום עבודה, אלא אם מדובר בשחקן מתחיל שכן לוקח לפי שעה, או שהוא כל כך נואש וחייב עבודה.

• הוסף לסימניות
אגב, יום עבודה זה 8 שעות או 10 שעות?

• הוסף לסימניות
יום עבודה זה 8 שעות, אבל בד"כ לא יגבו תוספת גם אם היום חורג ל10 שעות.

• הוסף לסימניות
בדיוק הפוך.
מחירון של שחקן מקצועי מתומחר לפי יום עבודה, ואני מדברת על שחקן מקצועי במגזר הכללי.
גם אם תקחי שחקן/ית לשלוש שעות תשלמי לפי יום עבודה, אלא אם מדובר בשחקן מתחיל שכן לוקח לפי שעה, או שהוא כל כך נואש וחייב עבודה.
יכול להיות.
אני לא מתווכחת, רק אומרת מה היה לי עם שחקניות שעבדתי איתם.
אני לא שחקנית...:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה