דרוםתלוי באיזה אזור
תלוי מה הידע ומקצועיות שלה.45 נשמע לי קצת
הייתי אומרת 60-70
יש הבדל בין ירושלמית לדרומית45 נשמע לי קצת
הייתי אומרת 60-70
מדובר על נערה בי"ב, 45 שקלים הם לא סכום סביר עבורה?
כמה אתם משלמים על שיעור פרטי למי שהיא כבר מורה מנוסה?
יש הבדל בין ירושלמית לדרומית
שילמנו לתלמידת י"ב 45 ש"ח לשעה (בירושלים)
כיום [היה צורך למשהו יותר מקצועי] עם מורה מנוסה משלמים 80 ש"ח...
מוגזם! כנ"ל ירושלמית קרובה לגיל. לבת בי"ב 45 זה ממש נורמאלי.בתור אחת שקרובה לגיל לא הייתי מוכנה לעשות את זה בכזה מחיר
כנראה באמת קשור לאזור מגורים
אבל בירושלים על מורה מקצועית היית משלמת כבר באזור ה120 ש"ח
תראי, זה תלוי מאד במלא דברים:45 לשעה זה נראה לי ממש מוגזם!!
אני גם מורה (כבר לא בי"ב)...
נערה בסמינר לא עושה מאמצים או השתלמויות כדי לדעת את הנושאים בצורה יותר טובה
סכ"ה מדבור בבחורה קצת יותר מוכשרת שיכולה לעזור לילדה קטנה ממנה...
אני עשיתי אמנם לפני הרבה מאוד שנים בירושלים שיעורים כתלמידה בתיכון במחיר של 25 ש"ח לשעור.
נכון שהיום הכל עולה יותר
אבל לא להסחף...
מוגזם! כנ"ל ירושלמית קרובה לגיל. לבת בי"ב 45 זה ממש נורמאלי.
על ביביסיטר משלמים 15-20, נו מה כל ההבדל? ללמד שיעור פרטי הוא לא כ"כ קשה אם יודעים את החומר ובפרט שלא יקחו נערה ללמד משהו מאד מסובך, אם יש צורך להסביר ממש לילדה שלא מסתדרת בכלל יקחו מורה ב100 ש"ח אבל אם לוקחים ילדה בי"ב זה בד"כ רק לתגבור או לימוד בסיסי ולכן 45 ש"ח זה סכום יפה מאד.
מורה פרטית מאד מנוסה לוקחת 100 ש"ח ל45 דקות פחות או יותר.
אולי תלמדי אותי שווק וכח רצון, למה אין לי כח לפרסם את עצמי בתור עורכת ועושה שיעוריםכנראה שוני בנתוני החיים
אולי באזורים בירושלים
כי אצלינו 20 לבייביסיטר זה בדיחה
המחירים הם מינימום 25-30
ובדרך כלל באמת בנות בי"ב לא עושות את זה
אלא ז-ח מקסימום י'
וגם תלוי אולי במה עוד הבחורה עושה
(אני לדוגמא עובדת גם בעריכת מצגות שם אני לוקחת 100 לשעה, ושיעורים שאני מעבירה בתוכנות עריכה שהמחיר הוא 90 לשעה)
כנראה זה ההבדל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים