כללי תמחור של עימוד לפי מספר תווים

• הוסף לסימניות
איך מתמחרים ספר כשהנתונים הם לפי תווים ולא עמודים? מדובר בטקסט רגיל ועוד פה ושם טבלאות שאמורות להיות מצורפות.
אף פעם לא תמחרתי לפי תווים.
ואני לא יודעת כמה לחשב כי ישנם עמודים שכמעט ואין בהם תווים.
אז איך בכל זאת מתמחרים?
כמה לכל 1000 תווים?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
מצטרף לקודמי.
אם הלקוח מתעקש, נסי לקחת ספר שכבר עימדת (בעל פזורת תוים זהה פחות או יותר), חשבי את מספר התוים שלו, וחלקי את המחיר הסופי במספר התוים.

• הוסף לסימניות
כן, אתם צודקים אבל הוא מתעקש, ואני לא יכולה לקחת ספר דומה אפילו, כי ראיתי בדוגמא ששלח לי, שיש הרבה שורות קצרצרות וכולי.
עדיף לתמחר לפי מחיר לעבודה ולא עמודים, אם הלקוח לא רוצה הפתעה, לא?

• הוסף לסימניות
כן. אז תעשי כמו שכתבתי ותעגלי את השורות הצרות כלפי מעלה (כלומר, את המחיר שקיבלת לספר שלך, תחלקי במספר התוים הנוכחי של הספר שלו, ואז יוצא שהוא משלם קצת יותר לעמוד).
שהלקוח ישלם עוד קצת על זה שהוא לא מקבל הפתעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;483587:
כן, אתם צודקים אבל הוא מתעקש, ואני לא יכולה לקחת ספר דומה אפילו, כי ראיתי בדוגמא ששלח לי, שיש הרבה שורות קצרצרות וכולי.

נשמע שהלקוח שלך לא מבין שעימוד לא קשור למספר המילים בעמוד. הראיה שלו היא כזו- אני מביא לתופרת בד, אם אני רוצה חצאית A פשוטה זה אמור לעלות פחות משמלת קומות עם מחוך פנימי ושרוולים נפוחים.
אז כל עוד את לא מסכימה למשוואה הזו שפחות מילים= פחות עבודה, כדאי שתסבירי לו את העניין. ושאת לא לוקחת כסף על הקלדה של מילים, אלא על העיצוב שלהן בתוך הדף- גריד, טיפוגרפיה, יחסי חלל-צורה וכל השאר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noch100;483811:
נשמע שהלקוח שלך לא מבין שעימוד לא קשור למספר המילים בעמוד. הראיה שלו היא כזו- אני מביא לתופרת בד, אם אני רוצה חצאית A פשוטה זה אמור לעלות פחות משמלת קומות עם מחוך פנימי ושרוולים נפוחים.
אז כל עוד את לא מסכימה למשוואה הזו שפחות מילים= פחות עבודה, כדאי שתסבירי לו את העניין. ושאת לא לוקחת כסף על הקלדה של מילים, אלא על העיצוב שלהן בתוך הדף- גריד, טיפוגרפיה, יחסי חלל-צורה וכל השאר.

הסברתי לו שלפעמים עמוד עם 3 שורות יכול להיות עבודה קשה יותר מעמוד מלא במלל רץ.
לכן נראה לי שאסכם איתו על מחיר גלובלי ללא קשר.
השאלה, איך לעצמי, אני יכולה פחות או יותר לתמחר לפי זה שאדע איזה מחיר גלובלי לקחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה