כללי תמחור | תיק קשר

• הוסף לסימניות
מהו המחיר לעיצוב של תיק קשר לגני ילדים.
העבודה כוללת רעיון+ ביצוע .
עיצוב התיק הוא עבור חברה שמשוקת מוצרים לגנים.(ולא עבור גננת פרטית, קבוצת מעונות וכד')
בבקשה, שכל אחד יביע דעתו בענין המחיר, אני מעונינת בקשת רחבה של מחירים , דעתו של כל אחד חשובה לי.

• הוסף לסימניות
לפני שאני מעריך מחיר.

עיצובי התיקים הקיימים, אלו ש"רצים" בכל תחילת שנה, חייבים תיקון גדול. המסרים המטופשים, העיצוב המעורב (קבצים וקטוריים גסים, עם גלי ים פיקסליים) משאירים לך בקעה מצויינת להתגדר בה. לא יודע למה, אבל המשווק (זה של עד היום) מצליח למכור את מרכולתו, בשש ש"ח ליחידה.

ממילא, המחיר יכול לקפוץ קצת. בפרט אם אכן אותו משווק - הלקוח שלך - מודע לבעיה, והוא הגיע להזמין את העבודה לאחר תלונות רבות.

• הוסף לסימניות
למה לא תבררי כמה מעון ביע"ק או הגנים משלמים עד עכשיו?
התיקיות של הילדים שלי השנה דווקא מאד יפים.
עם הפלטלינה של בת שבע ראב"ד (ידידתי) + גרפיקה טובה של הגפרפיקאית שלהם.
באמת מאד עניין אותי כמה מרוויחה מבצעת הפלסטלינה על מכירת עבודותיה, שהרי המוסד צריך לשלם גם לה וגם לגרפיקאית??!!
שאלה

• הוסף לסימניות
שער לחוברת קשר שעיצבתי לגננת.

בעבר כשעיצבתי את התיק לגננת + הלוגו לקחתי מחיר לפי שעות עבודה (וזה אינדיוודואלי לכל אחת) וזה כלל תיקונים וכו'.... יצא לי דווקא משתלם...

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 746.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
חן, זה פשוט מיוחד!!! ילדותי ומקסים!!
(איזה גננת שלמה לך לפי שעות עבודה?? אני עבדתי קצת עם גננות והפסקתי, הן רצו הכי זול שאפשר וגם נדנדו הרבה...)

• הוסף לסימניות
נכון מאד, גננות הן עם שיודע לעשות כסף אבל לא אוהב לבזבז אותו...
במקרה שלי כבר מהסקיצה הראשונה קבלתי אישור מהגננת וקצת באתי לקראת בעוד עבודות
(+תש'פרתי אותה בכמה מסגרות ותמונות שיהיו לה שימושיות לעבודות הגן...)
כך ששתינו יצאנו מרוצות....

• הוסף לסימניות
גננות הן עם שיודע לעשות כסף?????? תברררי...

• הוסף לסימניות
יצא לי לעבוד עם העם הזה...
גננות לא משלמות כסף!! הם רוצות את הכי זול ולכן לא שווה לעבוד איתם (אלא אם כן מדובר בשוק החילוני ששם אולי יותר משלמים)

• הוסף לסימניות
הן צודקות, יש להן סכום מוגבל וקטן של דמי שכלול, ומה שמעבר זה על חשבונן!!

• הוסף לסימניות
גננות זה עם שעובדות עבודה קשה בבוקר (עם הילדים)
ועבודה קשה אחרה"צ (כל הזמן להכין ולהפציץ)
ומשכורת חודשית 3000 בממוצע.
ואיך אני יודעת??
כי גם אני התחלתי עם זה... ו----ברחתי!!!!!

• הוסף לסימניות
אוקיי, אני במקרה התכוונתי לבעלות הגנים הפרטיים בבית,
הן לוקחות מחיר יפה מאד (אני לא באה בטענות...) לכל פעוטה משחקים ויצירות יוצרים מהרבה חומרים נפסדים, ברור שיש גם עלויות מינימליות, מסיבות הילדים מביאים עוגות וממתקים...
בתכלס בסוף חודש אני חושבת שיוצאת להם משכורת ממש לא רעה...
אם ניקח בחשבון שהן משגיחות בו זמנית על ילדיהם וחוסכות מטפלות....
עובדה!!!! אחרת לא היו צצים כ"כ הרבה גנים פרטיים....

• הוסף לסימניות
טוב, רק בתור עצמאית אפשר להרויח...
ואני חושבת שאם יש לה מבחר בחנות זול למה שתשקיע יותר יקר?

• הוסף לסימניות
אחרי כל הדיון הארוך לא קיבלתי תשובה ענינית לשאלה ששאלתי, מהו המחיר לעיצוב תיק קשר לגן
אני מדגישה שוב העיצוב הוא לא עבור גננת פרטית ולא עבור מעונות אלא עבור אחד שמיצר ומשווק מוצרים לגננות (כלומר לחנויות של מוצרים לגן) העיצוב כולל רעיון.
מחכה לתגובות עניניות.

• הוסף לסימניות
320$

• הוסף לסימניות
300-400$
כמובן, תלוי ברמת התוצר ובמושלמות הביצוע, כמה הוא יהיה שוה.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שתצטרכי להכין לו כמה דוגמאות, כי אם הוא משווק הוא לא משווק רק דוגמא אחת.
ואני לא מאמינה שהוא ישלם על כל דוגמא 300$
במקרה כזה הייתי ממליצה לך לעבוד לפי שעות (במחיר טוב לשעה...)
ואגב-- לגבי הגננות גם אלו שלוקחות יפה מאד מההורים (כמו הגננת של הבת שלי) הייתי מפרגנת להם כל שקל.
זה עבודה קשה מאד... ובד"כ הם גם משלמות לעוזרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה