כללי תמחור תעודת הוקרה

• הוסף לסימניות
שלום לכם,
ברצוני לדעת כמה לדעתכם עלי לקחת ללקוח שמבקש תעודת הוקרה, {חסידי} ראיתי בשוק מחירים שונים הנעים בין 200 ל1000 ש"ח
הלקוח גם באופן קבוע מבקש לשנות שמות תורמים וכו'
תעודת ההוקרה שלי בהחלט יוקרתית עם שער ווילונות ועבודה רבה מאוד לכל לקוח

• הוסף לסימניות
תראה דוגמא של תעודה, ולפ"ז יהיה אפשר להעריך.

אני בד"כ לוקחת כ300 ש"ח על דבר כזה.

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא לתעודת הוקרה

וכמה תקחי על כל שינוי שם בתעודה?

קבצים מצורפים

• הסכם2-1.jpg
    KB 407.1 · צפיות: 107
  • הוסף לסימניות
הנה דוגמא לתעודת הוקרה

וכמה תקחי על כל שינוי שם?

• הוסף לסימניות
שינוי שמות אם זה בודדים 10/20 ש"ח
כמובן אם הוא שילם טוב על העיצוב

• הוסף לסימניות
א. התעודה יפה מאוד,
ב. הייתי מוסיפה לה צבע, היא קצת חיוורת, ותעודות הם בד"כ משהו יותר כבד וכהה
ג. לדעתי 300 ש"ח על תעודה כזו זה יפה.
ד. בהצלחה.
ה. לגבי השמות- זה תלוי כמה שמות יש, אפשר באינזיין לעשות זאת בכמה דקות.

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת מחיר טוב על תעודה,
והשמות זה חצי דקה באינדזיין מבחינתי זה היה כבונוס.

• הוסף לסימניות
בערך 300 ש"ח
ועל שם זה לוקח בדיוק דקה 20 ש"ח
ד"א חסר לך הרבה צבע בתעודה היא עדין לא מספיקה לדעתי כ"הוקרה" הייתי מוסיפה צבע, ענבים/עלים/וילונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה