• הוסף לסימניות
מה טווח המחירים המקובל
לגרפיקאית מתחילה, לעריכת קליפ בת מצווה
+ הסרטה וצילום בים (נסיעה מירושלים)

• הוסף לסימניות
אתם רוצים להגיד לי שאתם עובדים בחינם:confused::confused::confused:
או שמעולם לא יצא לכם לעשות כזו עבודה?

בקיצור- מקפיצה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sara led;2190078:
מה טווח המחירים המקובל
לגרפיקאית מתחילה, לעריכת קליפ בת מצווה
+ הסרטה וצילום בים (נסיעה מירושלים)

את צריכה לחשב כמה שעות יוצא לך לצלם (+נסיעות)
וכמה שעות יקח לך בערך לערוך
או לחילופין כמה דקות יצא הקליפ
ואז את לוקחת לפי המחיר ששוה לך לשעה של צילומים
+המחיר ששווה לך לקבל לשעה של עריכה
או לדקה של סרט

כמתחילה קשה להעריך מראש כמה שעות וכמובן גם שכל דבר לוקח יותר זמן..
אז יכול להיות שעדיף לך לקחת לפי דקות של הקליפ
או מעט (כמה ששוה לך) לשעה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כנראה לא הובנתי מספיק.
אני לא רוצה לדעת ספציפית כמה אני אקח.
אלא מחיר התחלתי בסיסי שעליו
אבנה את מספר השעות וכו'
משהו במספרים.

• הוסף לסימניות
אני חושב שלכל אח'ד יש מחיר משלו

את לא יכולה להשוות מחיר של גרפיקאי 5 שנים בתחום, לבין גרפיקאי שסיים קורס גרפיקה לפני שלושה חודשים...

כל אחד לוקח מחיר לפי רמת המקצועיות או לפי מה שהוא מוכן לעבוד בשבילו,

תאכלס אין מחיר התחלתי בסיסי, זה לא עבודת שכיר שזה הולך לפי שכר מינימום..

את עצמאית, את קובעת את הפרמטרים שלך לפי מה שיש לך להציע בהתאם לביקוש (מה שיהיו מוכנים לשלם לך)

אגב אם את מדברת על מחיר התחלתי- יש גרפיקאים שמשלמים להם 35 שקל לשעה.. את מוכנה לעבוד ככה? בבקשה..

אם את חושבת שאת שווה יותר (ואני מאמין שכן), אז תעשי עבודת שטח קטנה ותבדקי כמה עולה לך כל הדברים ששוש אמרה מקודם ותיקחי מחיר לפי זה..

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
עדיף לך לקחת על כל הפרויקט יחד.
משו כמו 500 עד +700 תלוי ברמה של העבודה שלך

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי ש1000 זה חינם...
תקנו אותי עם אני טועה.

• הוסף לסימניות
לדעתי לפחות 800 ש"ח על יום צילומים (8 שעות צילום)
ותחשבי פחות או יותר כמה זמן עריכה ייקח לך,
לדעתי מתחילה יכולה לקחת 70 ש"ח לשעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה