• הוסף לסימניות
שלום לכולן,

אני עומדת לסים לימודי עיצוב פנים במכללת פרוג.
קבלתי עבודה של פיצול דירת קבלן + תוכניות חשמל ואינסטלציה, כנראה בהמשך גם תוכניות ריצוף וחיפויי'ם.
איך מתמחרים זאת, בהתחשב בעובדה שאני עדין תלמידה...
(מצינת שהתיעצתי הרבה במהלך העבודה והתוכניות עברו ביקורת של מעצבת מנוסה )
אשמח לקבל תשובות למייל sheindi12 שטרודל קום

תודה לכן,

• הוסף לסימניות
מה סדר הגודל של הדירה?
כולל כל שלב התכנון ותכניות העבודה?
דירת פנטהאוז מקבלן 130 מ"ר, עבדתי רק על הקומה התחתונה : חלוקה, תוכנית בניה, חשמל ותאורה, אינסטלציה ובהמשך ריצוף וחיפויים. בקומה העליונה לא טפלתי.
תודה על ההענות

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה השטח עליו עבדת, על כל 130 המ"ר? או על חלק מהם וכמה מהם?
בכל מקרה, בשלב בו את עומדת כסטודנטית- מציעה לקחת מחיר לפי מ"ר,
גם אם בהמשך תחליטי שאת לוקחת את המטראז' רק כפרמטר מנחה בחישוב שכר הטרחה הכולל.
מחיר למ"ר מתחיל ב-50 ש"ח למ"ר

• הוסף לסימניות
תודה רותי.
עבדתי על 80 מ"ר (רשמתי דירת פנטהאוז וזו טעות, מדובר בדופלקס)
ז"א שלפי החישוב שלך מדובר ב 4,000 ש"ח - נראה לי קצת הרבה... אני טועה ?

• הוסף לסימניות
יכולה לרדת מזה קצת אם נשמע גבוה מידי
אבל בכל אופן את גם תכננת לא רק שירטטת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה