- הוסף לסימניות
זה באמת לא נורמלי הזלזולים שהולכים פה..לא כל מה שלא נהוג אצלך
לא נהוג אצל אחרים
למה הזלזול הזה???
זה באמת לא נורמלי הזלזולים שהולכים פה..לא כל מה שלא נהוג אצלך
לא נהוג אצל אחרים
למה הזלזול הזה???
זה באמת לא נורמלי הזלזולים שהולכים פה..![]()
הרעיון ממש חמוד- החשיבה היצירתיות - אהבתי
מי שלא מתאים לו שלא יקנה אבל למה לזלזל , למה תגובות כאלו - לא אהבתי
טעות קלאסית של הדור המודרנינכון.. אבל משתכרים (רובם) ובדרך כלל השתכרות מגיע להוללות .וכו ..
שיקפיץ אותךסליחה על הסתת הנושא זה פשוט הקפיץ אותי
מה קשור????טעות קלאסית של הדור המודרני
"חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים"מעניין אותי אם ר' חיים היה עושה ככה
או מישהוא אחר מגדולי ישראל
מה החילוק בין מסיבת פורים לליל הסדר?
ללכת עם שק על הגב מובא במקורותינו"חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים"
וזו הסיבה שההורים מנסים להמחיש כמה שיותר לעצמם ולילדים.
זו המהות העיקרית של ליל הסדר!
ואני יודעת על גדולי עולם שהמחישו בשלל צורות את יציאת מצרים. הלכו עם שק על הגב וכו.
ועוד משהו, יש סיפור על אחד מגדולי הדורות האחרונים (אולי הח"ח) ראו אותו צוחק ממש, שאלו אותו מה קרה הוא סיפר שהוא דמיין לעצמו את אחת ממכות מצריים.
סורי שאני לא זוכרת פרטים יותר מדוייקים.
אומנם ישנם רבים המגיעים להוללות ולהם אכן ראוי שלא השתכרושיקפיץ אותךאני חושב ששיכורות יכולה להגיע לידי הוללות וחלאס!!!!!!!!!!
מלזלזל על תגובות שנאמרות כאן!
מה קשור????
אם כבר פתחו כאן אשכול על המחשת 10 המכות..(כלומר דם)הזוי כל דבר צריך המחשה?
אולי תביא גם צפרדעים מהירקון באקווריום ותפתח באמצע הסדר?
כ"כ לא נכון,"פרוג"
כלומר,כ"כ לא נכון,
ממש לא מסכימה.שיקפיץ אותךאני חושב ששיכורות יכולה להגיע לידי הוללות וחלאס!!!!!!!!!!
מלזלזל על תגובות שנאמרות כאן!
מה קשור????
יופי אני ממש שמחה שאצלכם זה מוציא את היופי "החסידי"....ממש לא מסכימה.
אצל כל אחד היין מוציא החוצה את האישיות....
ואצלינו זה רק מוציא מכל אחד את היופי החסידי. (ופליז בלי צעקות שאני גזענית - כי אני באמת)[/ISPOILER]
סליחה על ההקפצה, רק עכשיו ראיתי את זה וזה ממש הקפיץ אותי! אז הייתי חייבת להקפיץ גם אתכם...
ואצלינו את היופי הליטאיהחסידי. (ופליז בלי צעקות שאני גזענית - כי אני באמת)
מה המקור?ידוע על הרב יחזקאל לוינשטין זצ"ל
שממש המחיש את המכות לעצמו במשך כל השנה
לדוגמה היה לוקח קערה עם מים ומתאר איך זה נחצה ובאמצע יבש
עיקר מה שרציתי זה להביע התנגדות לדברייך.יופי אני ממש שמחה שאצלכם זה מוציא את היופי "החסידי"....אבל פחות...שהיית חייבת להקפיץ גם אותנו...כאילו לא הבנתי מה רצית להראות בזה...
רק אותי היה מגעיל לאכול שם, אפילו שזה חיות מפלסטיק?כ-ל אבל כ---ל השולחן היה מעוצב ומקושט במלא מלא
כינים...
אוקי הבנתי... ... אני פשוט לא אוהבת להתווכח על שטויות, אז אני מעדיפה כבר לא לתת דיון בזה...עיקר מה שרציתי זה להביע התנגדות לדברייך.
אולי לא הדגשתי את זה.
אמרת שפורים כשמשתכרים שווה הוללות, אז רציתי לומר שאצלינו פורים זה ממש לא הוללות ולכן אני לא מבינה מאיפה את לוקחת את זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים