כללי תמיד רציתם...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 96477תמיד רציתם
להכין לעצמכם קטלוג אישי לפונטים שמותקנים אצלכם במחשב.
תמיד רציתם
כלי נוח ויעיל להשוואת פונטים
תמיד רציתם
כלי שימיין לכם את הפונטים לפי משקלים
תמיד רציתם
כלי להתאמת כותרת ראשית למשנית
תמיד רציתם
כלי מהיר לבדוק איזה פונטים תומכים ניקוד

בקיצור, תוכנת חובה לכל גרפיקאי.

כל שעליכם לעשות הוא להרשם בסקר.
בהרשמות בסקר אתם מצהירים כי הנכם מסכימים שפרטיכם יועברו לחברת פונטייפ כרשימת תפוצה וכי הנכם מסכימים לקבל דברי פרסום למייל מידי תקופה.

התוכנה תשלח לאימייל לאלו שהסכימו החל מתחילת שבוע הבא.

בברכה
תמר מפונטייפ

קבצים מצורפים

• TC.jpg
    KB 340.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי משהו: במקרה שאני בוחרת באפשרות השניה, האם אקבל אלי את התוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צורה וצבע;598435:
לא הבנתי משהו: במקרה שאני בוחרת באפשרות השניה, האם אקבל אלי את התוכנה?

ברור שלא, התוכנה לא חינמית...

• הוסף לסימניות
האם התוכנה תדע להשוות גם פונטים באנגלית או פונטים חינמיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;598447:
האם התוכנה תדע להשוות גם פונטים באנגלית או פונטים חינמיים?
לא, התוכנה מתייחסת אך ורק לגופנים בעברית ואך ורק לפונטים מסחריים.
התוכנה לשימוש מקצועי.

• הוסף לסימניות
סליחה על החוצפה אבל האם זה שאתה מעצב מקצועי לא אומר שמותר לך מידי פעם להשתמש בחינמיים? לא שאני בא אליך בטענות חלילה וחס, עצם זה שבכלל הוצאת תוכנה כזו מזכה אותך בכל הנקודות החיוביות שיש, אך מדוע להגביל? מה עומד מאחורי ההחלטה הזו?

ושוב סליחה אם אני חוצפן! ;)

• הוסף לסימניות
אתה לא חוצפן, ומותר לך לשאול (ולי מותר לא לענות :) )
במקרה דנן, תחשוב על זה עוד 10 שניות ותבין לבד.
והתשובה: במקור התוכנה יועדה ללקוחות פונטייפ והתייחסה רק לפונטים של פונטייפ, אך במחשבה שניה ראיתי שזה לא לענין, אז הוספתי גם את מסטרפונט, פונטביט, שמואל סלע וכו'

• הוסף לסימניות
ועל זה נאמר "המתחיל במצווה אומרים לו גמור"...

אם זה היה רק לפונטייפ, נו שויין, אך משנפתח הסכר אין אתה יכול לסוגרו.. ובשביל שלא תהיינה אפליות הייתי ממליץ לך להכניס את כל המעצבים המוכרים. ישנם מעט מאוד פונטים אם בכלל שמסתובבים ברשת ואין להם אב או אם, כך שניתן ליצור קטגוריות לכל יוצרי הפונטים.. מדובר על לא יותר מ-15 ואני מאמין שאף פחות.

למשל שאני יודע:
בן נתן (BN)
דניאל לוי (DGL)
TML
יונטף

• הוסף לסימניות
הפונטים של יונטף אינם חינמיים כלל ועיקר.
וממש לא מחמיא לו לעמוד באותה קטגוריה עם השאר שהזכרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;598525:
הפונטים של יונטף אינם חינמיים כלל ועיקר.
וממש לא מחמיא לו לעמוד באותה קטגוריה עם השאר שהזכרת...

TML גם לא חינמיים, למרות שהם זולים מאד...

לעצם העניין - אני הייתי מעדיף תוכנת ניהול גופנים טובה ובעברית, שאפשר יהיה לנהל בה כמו שצריך את כל הפונטים שיש, אבל אם אליהו חושב שעדיף ככה, גם את זו אשמח לקבל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;598641:
TML גם לא חינמיים, למרות שהם זולים מאד...

לעצם העניין - אני הייתי מעדיף תוכנת ניהול גופנים טובה ובעברית, שאפשר יהיה לנהל בה כמו שצריך את כל הפונטים שיש, אבל אם אליהו חושב שעדיף ככה, גם את זו אשמח לקבל...

מי זה TML?

• הוסף לסימניות
TML - פונטים של תמי מייק לאופר. משווקים בארץ באתר הזה: http://www.wix.com/tammyml/tml-fonts

פעם היו מוכרים דיסק של כל הפונטים באיזה 50 ש"ח בכל מיני חנויות ספרים, סוּפֶּרים וכו', לכן הם כ"כ נפוצים...

• הוסף לסימניות
תוכנה יעיל מאוד!

בקשה:
לפחות תוסיף את האפשרות לראות גם כתבים לועזיים מהמערכת במחשב, כך אפשר יהיה להתאים גופן לועזי לטקסט עברי כשהם צריכים להשתלב יחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;598729:
תוכנה יעיל מאוד!

בקשה:
לפחות תוסיף את האפשרות לראות גם כתבים לועזיים מהמערכת במחשב, כך אפשר יהיה להתאים גופן לועזי לטקסט עברי כשהם צריכים להשתלב יחד.
יש סקריפט לוורד שבונה בטבלה את רשימת הגופנים שמותקנים במחשב.
כאן בתכנה של "פונטייפ" יש דברים שחשובים מאוד כמו גופנים תומכי ניקוד וכדומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;598756:
כאן בתכנה של "פונטייפ" יש דברים שחשובים מאוד כמו גופנים תומכי ניקוד וכדומה

ודאי שחשוב ומקצועי מאוד, אך במקום לפנות לתוכנות נוספות ולתוספים, נשמח אם יהיה גם את הרעיון של בחירת אותיות לטיניות להשוואה ושילוב בטקסט העברי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;598756:
אה, אתה מתכוון לסקריפט שאני העלתי בזמנו? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;598771:

כן:)
הוא גם תומך באנגלית. ללא כל קשר לחברות הגופנים השונות.

נ.ב. נרשמתי בסקר:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;598771:

גם זה שלך ;)?
אולי תעשה קישורים מהתוכנה לכל מיני תוכנות קטנות שיצרת?
כמו שעון העצר, התוכנה ששלמה הזכיר ועוד...
זה ודאי יהיה לתועלת הרבים ובגלל האפשרויות המגוונות יפתחו את התוכנה יותר ויחשפו יותר לפרסום שתשים שם (כמו גופנים חדשים שיעלו לאויר, האפשרויות המדהימות של הניקוד, שברים ועוד).

• הוסף לסימניות
אפשר אולי קצת להבין יותר למה יועדה התוכנה

• הוסף לסימניות
איך נרשמים לסקר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה