דרוש מידע תמי 4- איזה דגם?

• הוסף לסימניות
חרשתי קצת את האשכולות שנפתחו פה לגבי בר-מים והגעתי למסקנה שהכי מומלץ זה ללכת על- תמי 4
נכנסתי לאתר ואני רואה שיש מס' סוגים של דגמים
איזה דגם יש לכם? איזה אחד מומלץ? ומה בגדול ההבדלים?(באתר-לא הצלחתי להבין מהם ההבדלים)
תודה למגיבים!

• הוסף לסימניות
לי יש דגם יחסית ישן, אני חושבת שקוראים לו פמילי. הוא חזק וטוב, הוא כבר הרבה שנים ולא נצרכתי לשום תיקון, ב"ה.

אחותי קנתה לא מזמן את האחרון נראה לי, שהוא גם עם גזוז.
ת'אמת, די עשה לי חשק. רק שאצלי אין מקום בנישה שבניתי בשביל זה.

• הוסף לסימניות
לי יש דגם יחסית ישן, אני חושבת שקוראים לו פמילי. הוא חזק וטוב, הוא כבר הרבה שנים ולא נצרכתי לשום תיקון, ב"ה.

אחותי קנתה לא מזמן את האחרון נראה לי, שהוא גם עם גזוז.
ת'אמת, די עשה לי חשק. רק שאצלי אין מקום בנישה שבניתי בשביל זה.
הגזוז לא מומלץ הוא יקר יותר והבלוני גז נגמרים מהר יחסית והאמת זה גם נמאס קצת....
הפמילי מצויין

• הוסף לסימניות
הפמילי הוא הדגם ישן ומצוין,
אחריו יש את הדגם פרימו-מעוצב מושלם, יותר וואט
קצת יותר מרעיש מדגם פמילי -גם מצוין
הסודה פחות מומלץ... יש לו מסך טאצ שננעל כשיש אדים של מים חמים והבלונים נגמרים לפעמים יותר מידי מהר.

• הוסף לסימניות
לנו יש את הבאבל (גזוז)- נהנים מאוד,
לסבתא שלי יש את הפרימו וגם היא נהנת מאוד

• הוסף לסימניות
הגזוז לא מומלץ הוא יקר יותר והבלוני גז נגמרים מהר יחסית והאמת זה גם נמאס קצת....

הסודה פחות מומלץ... יש לו מסך טאצ שננעל כשיש אדים של מים חמים והבלונים נגמרים לפעמים יותר מידי מהר.

לא הייתי אומרת שבגלל שהבלוני גז נגמרים, אז הגזוז לא מומלץ.
כי שאר האופציות עובדות כרגיל, מים קרים וחמים.
אז מקסימום לא יהיה לי את הערך מוסף הזה של הגזוז, עדין יהיו לי מים קרים וחמים, זה לא הופך את המכשיר ללא מומלץ.

אלא אם כן יש למכשיר בעיות אחרות.
@כרמלית בננה מה פירוש ננעל?

• הוסף לסימניות
אז מקסימום לא יהיה לי את הערך מוסף הזה של הגזוז, עדין יהיו לי מים קרים וחמים, זה לא הופך את המכשיר ללא מומלץ.

אני חושש שהסברתי את עצמי די
לא סתם כתבתי לא מומלץ
הסברתי למה לדעתי לא מומלץ אם הסיבות הנ"ל לא מהוות בעיה עבורכם, בהצלחה

• הוסף לסימניות
הבאבל - לא מומלץ יש הרבה תקלות אצל הרבה לקוחות
הדגם החזק ביותר זה הפרימו והפמילי. הפרימו מעוצב יפה יותר מהפמילי.

• הוסף לסימניות

לפי מה שאני מבינה זה לא כזה מקסימום....משלמים יותר יקר על המכשיר הזה...

• הוסף לסימניות
לא יותר זול לרכוש 9 בקובי זכוכית ולאפסן במקרר, ובמקביל לרכוש קומקום מהיר?

• הוסף לסימניות
באמת אין על תמי 4
לי יש את הפמלי שניםםם
הוא משגע
ומאז התחלתי לאהוב מים
לא הייתי שותה לפני זה
בעיצוב אני אוהבת יותר את הפרימו
אולי כשנשדרג
בנתיים אין סיבה
כי זה עובד מצוין
לא הייתי צריכה תיקון

• הוסף לסימניות
שימו לב שאם בא לכם מכשיר שיהיה גם לשבת, ידוע לי על מכשיר שהם הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה, ככה אומרים
ואם שווה לכם לחכות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות תמי 4 ומתלבטת בין הפרימו ל H
זה ממש יעזור לי לשמוע מנסיון, מה טוב יותר??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה