הגזוז לא מומלץ הוא יקר יותר והבלוני גז נגמרים מהר יחסית והאמת זה גם נמאס קצת....לי יש דגם יחסית ישן, אני חושבת שקוראים לו פמילי. הוא חזק וטוב, הוא כבר הרבה שנים ולא נצרכתי לשום תיקון, ב"ה.
אחותי קנתה לא מזמן את האחרון נראה לי, שהוא גם עם גזוז.
ת'אמת, די עשה לי חשק. רק שאצלי אין מקום בנישה שבניתי בשביל זה.
הגזוז לא מומלץ הוא יקר יותר והבלוני גז נגמרים מהר יחסית והאמת זה גם נמאס קצת....
הסודה פחות מומלץ... יש לו מסך טאצ שננעל כשיש אדים של מים חמים והבלונים נגמרים לפעמים יותר מידי מהר.
אני חושש שהסברתי את עצמי דילא הייתי אומרת שבגלל שהבלוני גז נגמרים, אז הגזוז לא מומלץ.
כי שאר האופציות עובדות כרגיל, מים קרים וחמים.
אז מקסימום לא יהיה לי את הערך מוסף הזה של הגזוז, עדין יהיו לי מים קרים וחמים, זה לא הופך את המכשיר ללא מומלץ.
אלא אם כן יש למכשיר בעיות אחרות.
@כרמלית בננה מה פירוש ננעל?
לפי מה שאני מבינה זה לא כזה מקסימום....משלמים יותר יקר על המכשיר הזה...לא הייתי אומרת שבגלל שהבלוני גז נגמרים, אז הגזוז לא מומלץ.
כי שאר האופציות עובדות כרגיל, מים קרים וחמים.
אז מקסימום לא יהיה לי את הערך מוסף הזה של הגזוז, עדין יהיו לי מים קרים וחמים, זה לא הופך את המכשיר ללא מומלץ.
אלא אם כן יש למכשיר בעיות אחרות.
@כרמלית בננה מה פירוש ננעל?
למי שמחפש זול, אז כן.לא יותר זול לרכוש 9 בקובי זכוכית ולאפסן במקרר, ובמקביל לרכוש קומקום מהיר?
מידיעה או משמועה?ידוע לי על מכשיר שהם הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים