טיול ונופש תמר נופשים - מי מכיר, מי יודע?

• הוסף לסימניות
נסעתם פעם עם "תמר נופשים"?
אשמח לשמוע כיצד הייתה החוויה.
תודה!

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי מקרוב שנסעה ומאד נהנתה.

• הוסף לסימניות
מדובר על נסיעה בארץ או בחו"ל
אשמח לשמוע ממישהי שנסעה איתה לחו"ל

• הוסף לסימניות
אני גם מעוניינת לדעת אינפורמציה על ' תמר נופשים' אני עדיין לא הבנתי האם הם אמינים או לא... אני בדרך לסגור חופשה ולא יודעת מה לעשות...

• הוסף לסימניות
ממה שאני חפרתי דניאל תיירות ונופש הכי אמינים וזולים .... תיכנסי לאתר ותראי את כל היעדים

• הוסף לסימניות
האמת שזה לא נראה לי ממש זול... (אולי בשבילי... אשת אברך) לזוג- 10,800... ששאלתי חברות שטסות הרבה אמרו לי שזה ממש יקר...

• הוסף לסימניות
מה יש לדניאל ותמר נופשים למשפחות בבין הזמנים?

• הוסף לסימניות
האמת היא שבררתי הרבה וגם שאלתי פה בפרוג ענו לי שתמרמחוברים לנופש כשר שזה דתי לאומי ומי שהעז להתלונן הם חסמו אותו בווטסאפ והם לא אמינים בכלל בקיצור הזול שלהם לא שווה כלום
לדהיאל תיירות יש השנה נופש משפחות בגאוראגיה

• הוסף לסימניות
סבתא שלי הזמינה נופש מתמר נופשים לכל המשפחה המורחבת לפני כמה שנים אבל בסוף שבוע לפני הנופש,
בעלה (סבא שלי) פונה לביה"ח במצב קשה בפתאומיות, (אחר כך הוא נפטר), מובן שהכל בוטל. ניסנו לבטל אבל הם לא הסכימו (מדובר בסכום גדול) אחרי הרבה ויכוחים הם הסכימו שנהיה בנופש אחר שלהם בשנים הקרובות
אני לא יודע מה זה אומר, אולי זה מקובל, אבל כך היה המעשה, מקווה שזה לתועלת.

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה, מידע על תמר נופשים, אנחנו לפני סגירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה