בקשת תפילה תמשיכו להתפלל על האשה הצעירה רחל נעמי בת אסתר חנה שב"ה נמצאת כבר בשיקום

@מיכל ויס
אני חייבת להגיד לך שאני מעריצה אותך על ההתמסרות למען החולות
כל הכבוד
ישלם ה' שכרך בכפל כפליים
ויהי רצון שבזכות הפעילות המיוחדת שלך
ישלח ה' רפואה שלמה לכל חולי הקורונה ובפרט לנעמי רחל בת אסתר חנה בתושח"י

@מיכל ויס
אני חייבת להגיד לך שאני מעריצה אותך על ההתמסרות למען החולות
כל הכבוד
ישלם ה' שכרך בכפל כפליים
ויהי רצון שבזכות הפעילות המיוחדת שלך
ישלח ה' רפואה שלמה לכל חולי הקורונה ובפרט לנעמי רחל בת אסתר חנה בתושח"י
גם אני מצטרפת
מפעים!

רפואה שלמה

אמרתי רפו"ש בקרוב

וּ֝צְדָקָ֗ה תַּצִּ֥יל מִמָּֽוֶת׃ משלי י. יב .תשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רע הגזירה . חשבתי שאם כל אחד כעת ייתן סכום מסויים (גם 10 אגו) לצדקה ,נוכל להגיע לאלפי מצוות דאורייתא !!!! ולקרוע גזירות קשות מעל עם ישראל!!!!!!!!!הרי תורתינו תורת אמת היא !! וגילתה לנו את כח הנתינה . חוסו על אלפים המצפים לישועה ושימו כעת משהו בקופת הצדקה שבביתכם. זה נראה כאילו שהקב"ה "ממתין" שנוסיף זכויות (מי שיוכל לתת לייק אחרי שתרם ,יהיה בזה פרסום וחיזוק העניין)

נערך לאחרונה ב:
וּ֝צְדָקָ֗ה תַּצִּ֥יל מִמָּֽוֶת׃ משלי י. יב .תשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רע הגזירה . חשבתי שאם כל אחד כעת ייתן סכום מסויים (גם 10 אגו) לצדקה ,נוכל להגיע לאלפי מצוות דאורייתא !!!! ולקרוע גזירות קשות מעל עם ישראל!!!!!!!!!הרי תורתינו תורת אמת היא !! וגילתה לנו את כח הנתינה . חוסו על אלפים המצפים לישועה ושימו כעת משהו בקופת הצדקה שבביתכם. זה נראה כאילו שהקב"ה "ממתין" שנוסיף זכויות
יוזמה מדהימה!
תזכו למצוות.

איזה מרגשים אתם.
אני נכנסת לקישור וקוראת,
כל 10 דקות מסתיים ספר ונפתח ספר חדש.

הקב"ה אוסף את התפילות ובעז"ה נזכה בקרוב ממש בבשורות טובות ומשמחות.
אמן!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה