- הוסף לסימניות
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים
רפואה שלימה!
![]()
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
מסכימה לגמרי וזה צעד אדיר!חשבתי רעיון לרפואת האשה החשובה:
במקום שהנשים יאמרו כ"כ הרבה תהלים, ואני לא מזלזל בזה. אבל חשבתי רעיון מועיל יותר וחשוב יותר אולי:
כל מכורי האתר הקדוש הזה, יורידו לזכות האשה הנ"ל משעות הגלישה באתר, כלומר שאשה שרגילה לגלוש שעתיים ביום רח"ל, תחל מהיום למשך ארבעים יום לגלוש רק שעה ועשרים, וכל זה לרפואת רחל נעמי בת אסתר.
מה דעתכם? ולא באתי להוריד ח"ו מאמירת התהלים, אבל נראה לי שה' רוצה יותר את הנ"ל.
![]()
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
![]()
קריאת תהילים משותפת
אין ספק שהקב"ה מחכה שנוציא מהבית את האינטרנט . גם אנחנו בדרך בעז"החשבתי רעיון לרפואת האשה החשובה:
במקום שהנשים יאמרו כ"כ הרבה תהלים, ואני לא מזלזל בזה. אבל חשבתי רעיון מועיל יותר וחשוב יותר אולי:
כל מכורי האתר הקדוש הזה, יורידו לזכות האשה הנ"ל משעות הגלישה באתר, כלומר שאשה שרגילה לגלוש שעתיים ביום רח"ל, תחל מהיום למשך ארבעים יום לגלוש רק שעה ועשרים, וכל זה לרפואת רחל נעמי בת אסתר.
מה דעתכם?
(לא באתי להוריד ח"ו מאמירת התהלים, אבל נראה לי שה' רוצה יותר את הנ"ל)
אם תעשו את זה עכשיו זה יהיה לרפואתה. בהצלחה!אין ספק שהקב"ה מחכה שנוציא מהבית את האינטרנט . גם אנחנו בדרך בעז"ה
![]()
קריאת תהילים משותפת
בלת"קחשבתי רעיון לרפואת האשה החשובה:
מה דעתכם?
(לא באתי להוריד ח"ו מאמירת התהלים, אבל נראה לי שה' רוצה יותר את הנ"ל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים