דרוש מידע תמת- אני כבר 03:13:45 שעות מחכה על הקו, לנתק?

תבדקו מול המעון/משפחתון.
יש מקומות שגובים החודש כמו דרגה נמוכה ואז חבל לקבל דרגה זמנית ורק עוד 3 חודשים יסדרו דרגה קבועה.
לכן תבדקו קודם עם המעון.
בהצלחה!

מה זה אומר שכתבו לי דרגה 12?
ולא צוין שחסרים מסמכים.
לפי ההכנסות הייתי אמורה לקבל את הסבסוד הגבוה ביותר

מישהו נתקל בתופעה כזו?
אני מתקשרת לתמת ולא משנה מה אני לוחצת (אם זה סבסוד/רישום/פניות הורים/פניות מפעילים)- כשאני לוחצת על העברה לנציג הקו מתנתק, ניסיתי את כל אפשרויות הניתוב כבר כמה פעמים...
זה בכוונה??

מישהו נתקל בתופעה כזו?
אני מתקשרת לתמת ולא משנה מה אני לוחצת (אם זה סבסוד/רישום/פניות הורים/פניות מפעילים)- כשאני לוחצת על העברה לנציג הקו מתנתק, ניסיתי את כל אפשרויות הניתוב כבר כמה פעמים...
זה בכוונה??
אכן גם לי
מישהי יודעת מה הסיפור?

כל הטיפים למיניהם על שלוחה ערבית או שלוחת משפחתונים גם לא עובדים..
יש למישהו רעיון או נסיון איך למען ה' יוצרים קשר עם נציג שרות??????
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה