סליחה על השאלה אבל האם יש זוג עם ילד אחד שזכאים לדרגה 3?תוכלו לבדוק נתונים לדוגמא בתוך הסימולטור:
![]()
סימולטור לחישוב דרגת זכאות להשתתפות במסגרות לגיל הרך המוכרות על ידי משרד העבודה
שירות זה מאפשר להורים לקבל אומדן לדרגת הזכאות שתיקבע להם ולגובה השתתפות המדינה בשכר לימוד.www.gov.il
על מנת לקבל סבסוד במעון בודקים את רמת ההכנסה הממוצעת לנפש במשך 3 חודשים רצופים,
(בד"כ ממוצע של חודשים 1-6 לשנה הקודמת, או 3 חודשים מאוחרים יותר אם יש שינויים בשכר או אחרי חל"ד)
האשה צריכה להכניס מינימום 3159 ש"ח לחודש, ולעבוד לפחות 24 ש"ש
הבעל מעל גיל גיוס - יכול להיות אברך. בגיל גיוס - חייב תלוש משכורת או עסק עם הכנסות לפחות בסכום הנ"ל.
לפי הסימולטור צריך ששני בני הזוג ירויחו 3,333תוכלו לבדוק נתונים לדוגמא בתוך הסימולטור:
![]()
סימולטור לחישוב דרגת זכאות להשתתפות במסגרות לגיל הרך המוכרות על ידי משרד העבודה
שירות זה מאפשר להורים לקבל אומדן לדרגת הזכאות שתיקבע להם ולגובה השתתפות המדינה בשכר לימוד.www.gov.il
על מנת לקבל סבסוד במעון בודקים את רמת ההכנסה הממוצעת לנפש במשך 3 חודשים רצופים,
(בד"כ ממוצע של חודשים 1-6 לשנה הקודמת, או 3 חודשים מאוחרים יותר אם יש שינויים בשכר או אחרי חל"ד)
האשה צריכה להכניס מינימום 3159 ש"ח לחודש, ולעבוד לפחות 24 ש"ש
הבעל מעל גיל גיוס - יכול להיות אברך. בגיל גיוס - חייב תלוש משכורת או עסק עם הכנסות לפחות בסכום הנ"ל.
לשנת תשפו סכום המינימום הוא 3333האשה צריכה להכניס מינימום 3159 ש"ח לחודש
כבר כמה שנים שאין התיחסות לשעות אלא רק לסכוםולעבוד לפחות 24 ש"ש
3333אם שני בני הזוג שכירים
כמה תלוש מינימום צריך כל אחד מהם?
ישנם שני נתונים לקבלת דרגה 1. קריטריון מזכה [לדוג' שכיר /עצמאי /סטודנט/ אברך כולל מעל גיל גיוס .2 הדרגה מחושבת לפי סכום ההכנסות של שני בני הזוג בחלוקה לפי מספר הנפשות במשפחה .וכפי המופיע בטבלאות שהבאתי למעלהמהמשכורת של שני ההורים יחד?
כלומר, לא הבנתי למה חייב שגם הבעל יעבוד, אם האישה מרויחה לבד מעל ה3333 לחודש?
(בד"כ ממוצע של חודשים 1-6 לשנה הקודמת, או 3 חודשים מאוחרים יותר אם יש שינויים בשכר או אחרי חל"ד)מכמה חודשים לפני ההרשמה?
אם לא עבדתי בסוף ההריון והיא בת חצי שנה שאני מכניסה אותה למעון.
איזה חודשים יחשבו?
הסכום ברוטו [סכום לביטוח לאומי]לפי הסימולטור צריך ששני בני הזוג ירויחו 3,333
ולא 3159 (זה כנראה הסכום משנה שעברה)
אגב הסכום הוא ברוטו כולל נסיעות? או רק שכר ?
מה זה משנה?סליחה על השאלה אבל האם יש זוג עם ילד אחד שזכאים לדרגה 3?
זוג שההכנסה החודשית של שני הורים עובדים מגיעה ל7K ולא יותר? (לא אברכים)
כי אני מנסה להבין איפה אני ממוצבתמה זה משנה?
ממש כך ..וסתם לידיעה דרגה 4 זה 155 שח יותר מדרגה 3 לחודש , אך ההכנסה ל3 נפשות זה עד 8640כי אני מנסה להבין איפה אני ממוצבת
ואם יש משהו שאני לא יודעת או לא הבנתי בחישוב
לוקחים את המשכורת שלי ושלי בעלי ומחלקים לשלוש? (ילד 1 )
בדיוק.כי אני מנסה להבין איפה אני ממוצבת
ממש כך ..וסתם לידיעה דרגה 4 זה 155 שח יותר מדרגה 3 לחודש , אך ההכנסה ל3 נפשות זה עד 8640
הרבה זוגות צעירים אברכים עם ילד אחד בדרך כלל לא זכאים לדרגה 3.
הבנת נכוןכי אני מנסה להבין איפה אני ממוצבת
אם אין להם נתונים הם יבקשדו ממך להעלות תלושיםאם התחלנו שנינו לעבוד בחודש 9
נצטרך להעלות את התלושים?
כי בנתיים אין להם דיווח של בטל
(הם עדין לא טיפלו בבקה שלנו והגשנו בימים הראשונים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים