דרוש מידע תמת תשפג

בבירור דרגת זכאות רשום לי הערת חשב, יש להוסיף אישור כולל.
, האם זה בגלל שהגשתי אישור של תשפ"ב? יש מסמכים מעודכנים לתשפ"ג?

בבירור דרגת זכאות רשום לי הערת חשב, יש להוסיף אישור כולל.
, האם זה בגלל שהגשתי אישור של תשפ"ב? יש מסמכים מעודכנים לתשפ"ג?
יש מסמכים לתשפ"ג, יש קישור במעלה האשכול
יש לשלוח אל אברך נספח 3 + נספח 10

צירפתי תלושים של חודשים 6 7 8 כי לפני זה לא היו לי 3 חודשי עבודה מלאים.

בחורף אשתי הייתה בחלד עד החודש ה3. וחודשים רביעי חמישי זה פסח שבועות.

זה בסדר?? מישהו הביא תלושים כאלו ועבר וקיבל דרגה?

אני נדנדתי ממש
התקשרתי כל יום, כל יום.
עמדתי על זה שממש לא מעניין אותי שהם אוחזים באוגוסט.
אני הגשתי ב- 30.8 ואני רוצה דרגה ב- 30.9.
וקיבלתי דרגה בסוף אחרי המון נדנודים- ב- 2.10
אבל זה לא ממש עוזר.
כי עוד לא התפרסמה טבלת שכר לימוד להשנה.
כך שבכל מקרה המעון גובה מחיר אחיד לכולם.

אני נדנדתי ממש
התקשרתי כל יום, כל יום.
עמדתי על זה שממש לא מעניין אותי שהם אוחזים באוגוסט.
אני הגשתי ב- 30.8 ואני רוצה דרגה ב- 30.9.
וקיבלתי דרגה בסוף אחרי המון נדנודים- ב- 2.10
אבל זה לא ממש עוזר.
כי עוד לא התפרסמה טבלת שכר לימוד להשנה.
כך שבכל מקרה המעון גובה מחיר אחיד לכולם.
זה אחת ההזיות, ששנת הלימודים בעיצומה ואין לנו מושג כמה אנחנו משלמים...

הגשתי הכל לפני בערך חודשיים ועד עכשיו היה כתוב סטטוס חדש, עכשיו כתוב סטטוס בטיפול, יש למישהו מושג כמה זמן לוקח הטיפול...........

אני הגשתי ב15/8 וקיבלתי במהלך החג, לכאורה.

@המוכשר !!! או לכל מי שיכול לסייע.
בלת"ק.
אשתי הייתה אמורה לחזור מחל"ד ב-9/10 . בפועל היא תחזור לעבודה ב-30/10.
הילד רשום במעון מ-6/10 .
האם נוכל לקבל דרגה על חודש אוקטובר (בגלל שהילד התחיל מעון לפני ה15 לחודש/ או בגלל הארכת החל"ד בשבועיים)?
ומה ניתן לעשות כדי לקבל דרגה?

@המוכשר !!! או לכל מי שיכול לסייע.
בלת"ק.
אשתי הייתה אמורה לחזור מחל"ד ב-9/10 . בפועל היא תחזור לעבודה ב-30/10.
הילד רשום במעון מ-6/10 .
האם נוכל לקבל דרגה על חודש אוקטובר (בגלל שהילד התחיל מעון לפני ה15 לחודש/ או בגלל הארכת החל"ד בשבועיים)?
ומה ניתן לעשות כדי לקבל דרגה?
להוציא מחלה על התקופה

להוציא מחלה על התקופה
יש הבדל ממתי מתחילה המחלה?
ה-9/10 היה ערב חג, אם היא תוציא מחלה מה18/10 זה יעזור? (המעסיק לא יאהב את זה בכלל ואם היא תוציא מחלה מערב חג הוא צריך לשלם לה על חג וכו....)

אשה שמאריכה את חופשת הלידה מספר שבועות מעבר למה שניתן מביטוח לאומי, מה הזכאות שלה לגבי דרגה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה